Ana50 Napisano 1 Lutego Napisano 1 Lutego Zapytałam czy będzie szczera rozmowa z panem X wypadło: cesarzowa,as pucharów,2 buławy. Czy tym asie wydaje mi się że rozmowa od serca nie wiem co myśleć o 2 buławy bo kojarzy mi się z niezdecydowanie. Co myślicie? Cytuj
Szept myśli Napisano 5 Lutego Napisano 5 Lutego Tak rozmowa ma potencjał ale wymaga ona decyzji i odwagi. Ktoś tutaj może jeszcze sie wąchać mieć obawy. Cytuj
Mana Napisano 10 Lutego Napisano 10 Lutego Rozmowa ma potencjał na bycie szczerą i od serca. Ważne jednak by w czasie rozmowy nie ponieść się emocjom i nie zabrnąć gdzieś gdzie nie chcesz. Warto określić co chcesz osiągnąć poprzez tą rozmowę, co chcesz omówić, a nawet co chcesz powiedzieć. Dla mnie w 2 buław właśnie ważna jest wizualizacja, określenie "celu", przyciąganie itp. Ale tu dużo zależy od tali, z której korzystasz i Twoich odczuć gdy patrzysz na kartę. Może też oznaczać podjęcie jakieś decyzji - takie "być albo nie być, oto jest pytanie". Cytuj
emilr Napisano 20 Lutego Napisano 20 Lutego 2 buławy - chodzi o podjęcie decyzji. Wg mnie będzie rozmowa, otwarta i szczera. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi