Coen Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Wiem, że runy typowo nie służą do wróżenia, jednak mnie dość interesuje akurat ten aspekt wróżbiarstwa Pytanie jest następujące - W jaki sposób rozpoczynacie wróżenie za pomocą run? Zapalacie świeczkę? Kładziecie jakieś specjalne chusty, obrusy pod runy, itd.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jaga_Wiedzma Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Nie, kiedy potrzebuję rady runy, to po prostu po nią sięgam. Runy nie mają aspektu wróżbiarskiego. One doradzają i wskazują ale nie wróżą. Najwazniejsze to wyciszyć umysł, skupić się na konkretnej sprawie i na runach. cała reszta typu świece, obrusy, kadzidła i inne to dobre dla ewentualnego klienta ale calkiem zbędne. Ja jeden fhutark, taki maly zrobiony z muszelek zawsze mam przy sobie. I czasem sięgam po radę. A było raz, ze i w autobusie w podóży. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Yoko Dlaczego powielasz informacje, które ktoś inny umieścił na forum? Najpierw zapoznaj sie z regulaminem forum - do którego się z resztą nie zastosowałaś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Post za dlugi, nie podalas zródla, zawiera powielone informacje, zamieszczony w zlym temacie... tragedia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoko Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 (edited) Nie wiem czy zły temat bo taki mam nagłówek więc Runy to tu: Forum ezoteryczne Ezoforum.pl > Forum tematyczne > Runy Nie wiem czy ktoś napisał sprawdzałam i nie mogłam znaleźć czegoś takiego tu więc wkleiłam. Co w tym złego. Usunęłam wiadomość żeby przypadkiem nikt się nie zemścił za to na mnie. Edited August 23, 2009 by Yoko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shimmy Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 autorowi postu chodziło o podanie konkretnej informacji,jak zaczynać wróżenie z run, a Ty wkleiłaś wszystko co tylko znalazłaś o runach. Tak trochę bez sensu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoko Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 nie całkiem bo było opisane o nich że po kurtce każdy mógł szybko się zapoznać z znaczeniem i było też tam jak wróżyć, po prostu komplet w jednym, ale cóż, jak to się mówi było minęło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Yoko, ale te wszystkie informacje juz sie znajduja na forum w dziale Runy. Wystarczy sie 'wysilic' i wejsc do niego ze strony glównej, a nie przez odnosnik do najswiezszego postu w tym temacie. To jest akurat temat 'Czynnosci wstepne do wrózenia', a Twój post nie oszukujmy sie, niewiele mial z tym wspólnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts