BOKAEM Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Witam Dzisiaj w nocy miałam dziwny sen, spotkalam swojego bylego chlopaka, ktory mnie zostawil i do ktorego mam ciagle zal. Na poczatku nie zwracalam na niego uwagi, ale pozniej strasznie go pobilam za to co mi zrobil. co to może znaczyc? Za odpowiedz z gory dziekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patryk8 Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Dopiero uczę się interpretować sny, dlatego proszę o nietraktowanie tego poważnie, może ktoś bardziej doświadczony również spróbuje. Myślę, że sama sobie odpowiedziałaś na to co znaczy ten sen. Może znaczyć tyle, że nadal masz do niego żal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Patryk8, jak najbardziej, jest to sen odreagowujacy, dajacy ujscie negatywnym emocjom. BOKAEM, czy po przebudzeniu nie towarzyszylo Ci aby uczucie ulgi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOKAEM Posted August 12, 2009 Author Share Posted August 12, 2009 Dziekuje za odpowiedz. Wlasnie nie, nie mialam poczucia uligi, to bvylo raczej poczucie winy, ze zrobilam mu krzywde i w dodatku potem chodzilam zla na siebie, ze to nadal tak na mnie dziala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts