Skocz do zawartości

Orgazm

bettika

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio bardzo często śni mi się orgazm... Co to może oznaczać?

Napisano

przylacze sie do pytania.

czy orgazm podczas snu cos znaczy? czy to poprostu dojzewanie;d?

Napisano
No u mnie to nie jest dojrzewanie :P

Gratulacje!!! Miewasz mile sny ;)

Napisano

Psychologicznie rzecz biorac orgaz we snie ma sluzyc niczemu innemu jak tylko przyjemnemu rozladowaniu napiec dnia codziennego, badz tez zaspokojeniu potrzeby fizjologicznej, jesli sni sie osobom samotnym.

Napisano

Sephira ty jak zwykle trafiasz w sedno:) ostatnio żyję w ciągłym stresie więc to by się zgadzało.

Dzięki:)

Napisano

To wlasciwie zalezy, czy przezywamy orgazm we snie, czy podczas snu.

Ale ogólnie:

Psychologicznie rzecz biorac orgaz we snie ma sluzyc niczemu innemu jak tylko przyjemnemu rozladowaniu napiec dnia codziennego
Napisano

bettika, nie ma za co!

Zycze przyjemnych snów :>

Napisano

to jak przezywamy oby dwa orgazmy we snie i podczas snu a nie jestesmy samotni oczym sto swiadczy?

Napisano

Mysle, ze sam sobie lepiej odpowiesz na to pytanie. Nie siedze przeciez w niczyjej glowie :)

No i zalezy jak rozumiemy bycie samotnym, bo mi chodzilo o bycie z osoba, z która sie sypia.

Tak samo móglbys zadac pytanie o podloze wszystkich snów erotycznych, a takich ogólników dobrze zinterpretowac sie nie da.

Spytam wiec wprost, masz jakiegos 'haka' na to pytanie, czy po prostu drazysz z ciekawosci?

Napisano

ja też tak kiedys miałam ale od kiedy mam wibrator to już nie mam takich snów :-)

Napisano
przylacze sie do pytania.

czy orgazm podczas snu cos znaczy? czy to poprostu dojzewanie;d?

a przypadkiem nie masz wtesy zmaz :lol:??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...