Adam_89 Napisano 3 Marca Napisano 3 Marca (edytowane) Cześć Mam taką prośbę do tych ludzi, którzy trafili na ten wątek. Obejrzyjcie proszę ten 3-minutowy fragment wizji Krzysztofa Jackowskiego i powiedzcie jakie macie zdanie. Zbieg okoliczności czy jednak jego zdolności są rzeczywiście autentyczne? Fragment wypowiedzi z 26.06.2024 czyli z przed dwóch lat. A więc oto jesteśmy dwa lata później na przełomie lutego i marca i proszę oto co się dzieje na bliskim wschodzie. Edytowane 3 Marca przez Adam_89 Cytuj
Administrator Ismer Napisano 7 Marca Administrator Napisano 7 Marca Przepowiedni o III światowej wojnie jest mnóstwo i w dobie bombardowania nas tanimi sensacjami będzie ich coraz więcej. Istotna jest możliwie najdokładniejsza trafność wieszczby, a to, jak na razie, nadal jest nierozstrzygnięte. Takich "dokładniejszych", czyli datowanych przepowiedni pośród morza gówna nie jest jednak dużo, tym niemniej konflikt Rosja - Ukraina był wymieniany jako początek III wojny jeszcze przed jego początkiem. A teraz jest Iran - Izrael / USA. W prezentowanym nagraniu Jackowski wyciąga swoją wizję sprzed 2 lat i dla wielu jest to mocny argument. Ale tak naprawdę o samym konflikcie jest mini, więcej jest refleksji i przesłań jasnowidza. I tu trzeba się zastanowić, na ile inne przepowiednie pana Krzysztofa są sprawdzalne, jak również nad tym, że w dobie manipulacji i nowoczesnej technologii (tak - AI się kłania), można różne rzeczy podrasować. Wprawdzie nie sądzę, by akurat on zniżał się do manipulacji, lecz też nie jestem przekonana, czy zbieżność daty wybuchu tego konfliktu jest tożsama z datą rozpoczęcia konfliktu światowego, nawet jeśli czynnie zaangażowanych będzie więcej państw. A to dlatego, że aby w obecnej dobie coś było "III wojną", musi ona objąć o wiele więcej obszaru niż tamte rejony i mieć większy zasięg niż II wojna - to musiałaby być już wojna globalna. Co do samego pana Jackowskiego: on w swoim dorobku ma wizje i trafne i nietrafne, bardziej dokładne i przejrzyste jak i niedokładne i mgliste. Jednak jego współpraca z policją w zakresie odnajdywania osób zaginionych nie jest legendą i moim zdaniem ma zdolności jasnowidzenia, to ściema nie jest. Tylko - no właśnie, żeby przekonać się ile zaliczył trafień a ile skuch i w czym, to trzeba przeanalizować cały jego dorobek - a kto ma takie dane? I - pewna nie jestem, lecz to chyba nie jest jego pierwsza wizja o III WŚ 1 1 1 Cytuj
Adam_89 Napisano 8 Marca Autor Napisano 8 Marca O kurcze mądra kobiecinka z Ciebie, gdyby wszystkie baby były takie jak Ty to, aż zwariować, że świat jest taki piękny ; ) No ale trzeba przyznać, że trzymasz się jednak twardych argumentów, merytorycznych no i co najważniejsze sylwetka Krzysztofa Jackowskiego nie jest Tobie obca. Rzeczywiście ten człowiek ma udokumentowane policyjnie odkrycia, dokonania, gdzie współtowarzyszą świadkowie więc ani taki nikły ja czy taki ktoś jak Ismer nie jest w stanie podważyć tego czym dysponuje ten człowiek. I co tu dalej mówić no elegancko operujesz faktami nie wiem może jakimś trzecim otwartym okiem. Wszystko wkrótce przed nami = ) 2 Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 8 Marca Moderators Napisano 8 Marca Moim zdaniem Jackowski w roli jasnowidza jest wart uwagi, bo to jest facet "potwierdzony", czyli nie podrasowany sztuczną inteligencją. Ja zawsze byłem sceptyczny i krytyczny ws. ezoterycznych rewelek (innych zresztą też), ale teraz jestem już wprost kosmicznie podejrzliwy, bo ta nowa technologia wiele potrafi. Jasne, że i do jego przepowiedni trzeba podchodzić z dystansem, uwzględniając margines błędu i mglistości, bo ten margines ma każdy, obojętnie czym się ezopara i jakiej techniki używa. Ale Jackowski nie jest ezodupkiem, to jest przynajmniej konkret, tak jak Ossowiecki, Klimuszko czy o. Pio, którzy też mieli zdolności jasnowidzenia, choć i im także nie wszystko wychodziło. Więc poczekamy - zobaczymy co dalej z tym konfliktem będzie. No ja mimo wszysko mam nadzieję, że jednak wersja Sai Baby się sprawdzi. Om! 2 Cytuj
Administrator Ismer Napisano 8 Marca Administrator Napisano 8 Marca Adam, ja staram się trzymać faktów i logiki, w ezoteryce także. A właściwie przede wszystkim, gdyż na tym poletku, podobnie jak w polskiej polityce, najwięcej jest przekrętów i nieuczciwości, żerującej na niewiedzy i nadziei na bezwysiłkowe uzdrowienie. A sylwetka pana Jackowskiego nie jest mi obca, gdyż jestem kobiecinką w leciech bardzo, powiedzmy, dojrzałą i przez wiele lat miałam możliwość obserwować jego wizje. Oczywiście nie wszystkie, jednak w środowisku było o nim dobrze słychać. Co do mojego trzeciego oka - to jeszcze nie to wcielenie - po prostu obserwuję i wyciągam wnioski, bywają błędne, uprzedzam A to co mogę powiedzieć to za Ejberetem: Jackowski nie jest ezodupkiem - no to jest w punkt, krótko i na temat; nb. nie ezodupek to super określenie kogoś, kto uczciwie zapracował na swoją ezoreputację! 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi