piq Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Witam Od jakiegoś czasu mam dziwne sny... Dziś smiło mi sie ze u mnie w domu nocowała moja była dziewczyna. Spała w innym pokoju. Jak sie rano przyszła przywitać to okazało się że spała ze swoim obecnym chłopakiem. Jak i on przyszedl sie przywitać to zauważyłem że ma głowę osła. Zamieniliśmy ze soba ze 2 zdania i ja wyszedłem do inneo pokoju. Po chwili okazało się że oboje zniknęli. Jak interpretować taki sen? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 pig A czy nie jest tak że nie znosisz obecnego chłopaka swojej byłej i uważasz go za "osła"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piq Posted August 12, 2009 Author Share Posted August 12, 2009 Wiesz jest mi on całkiem obojętny a jakis czas temu było mi go nawet żal widząc jak (moja była a jego obecna) go okłamuje i się nim bawi i ogólnie go robi w trąbe. Tym że jest osłem nie myślałem tak o nim. W sumie nie znam go i jakoś mnie nie interesuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts