madzik111 Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Dzień dobry:)Witam serdecznie:) Śniło mi się że koleżanka daje mi pieniążki( 300zł)Co oznacza dostawać od kogoś pieniądze? Serdecznie pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Madzik. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco333 Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Dostawac pieniądze oznacza wydatki pewnie bedzziesz musiała wydac na cos ok.200zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco333 Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 dobra ja miałem sen dostałem od cioci banknot 3000zł a dwa miesiące póżniej wydałem na kompa tyle samo ,a pieniędzy od tej cioci chociarz ją spotkałem i zazwyczaj daje mi 10-20euro to tym razem nic mi niedała.co ty nato.miałem sen kiedys podobny sen że dostałem od koleżanki pieniądze i zamiast je dostac od nie to w rzeczywistości musiałem mniej więcej tyle wydac.to kiedy sen się spełni zależy tez o której się śnił.ten pirwszy sen śnił mi się ok.6 rano i spełnil sie po dwóch miesiącach a ten drugi ok.10 rano.co o tym sądzisz? [ Dodano: 2006-08-24, 16:18 ] według mnie ta koleżanka to pozytywny wpływ który znaczy że wyda te pieniądze na coś potrzebnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rita Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Pewnie sporo chce Ci z siebie ofiarować - oddaje Ci swój czas i potencjał. - el argento ma rację, chodzi o ten czas i potencjał, który Tobie umożliwi osiągnięcie Twoich celów, prościej rzecz ujmując chodzi o pomoc w Twoich sprawach. Pozdrawiam. [ Dodano: 2006-08-24, 19:26 ] P.S. Koleżanka mogła sie pojawić również tylko symbolicznie, więc nie zawężałabym interpretacji tylko do jej osoby, bardziej chodzi o czynnik wspierający z zewnątrz. [ Dodano: 2006-08-24, 19:31 ] dobra ja miałem sen dostałem od cioci banknot 3000zł a dwa miesiące póżniej wydałem na kompa tyle samo ,a pieniędzy od tej cioci chociarz ją spotkałem i zazwyczaj daje mi 10- - myślę, że swojego kompa sfinansowałeś nie do końca z własnych środków pieniężnych, tylko ktoś Ci dołożył... i taki był sens tego snu. A co Ty na to? :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco333 Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 zgadzam się z tym co mówi el argento ,zapomniałem wziąśc pod uwagę czy ona lubi tą koleżankę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madzik111 Posted August 24, 2006 Author Share Posted August 24, 2006 Dobry wieczór:) Tak, lubię tą koleżankę, jest w sumie moja przełożoną, ale się lubimy i nawet przyjaźnimy, wiele razy mi pomogła i na pewno bardzo dobrze mi życzy. Pozdrawiam. Madzik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts