Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakie kroki na przyszłość wykona pan w moim kierunku?

Paź denarów, 2 kielichy, Cesarz 

Relacja na ten moment w zawieszeniu Pan uniósł się dumą i ego w momencie kiedy chciał się spotkać a ja odmówiłam bo nie mogłam.

Cesarz to ewidentnie On ,dumny, obrażony, milczący ech..

Szansa na spotkanie ciągle istnieje bo mamy dwa kielichy ,między nami więź która nas łączy ,ale w tym paziu Denarów chyba ktoś musi wykonać ,krok nie wiem czy on to zrobi czy ja to muszę zrobić jak to widzicie?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Kroki będą być może mało widoczne..., ale będą. Szczególnie, że koło pazia jest 2 kielichów. Będzie bardzo ostrożny... możesz nawet pewnych rzeczy nie zauważyć od razu.

2 kielichów to też może być spotkanie we dwoje. Miłe spędzanie czasu. Może to pokazywać jego pragnienia...szczególnie, że u mnie ten paź to taki trochę "przypatrywacz". On nie działa oj tam raz się żyje. On kreuje powoli, krok po kroku.

Mam nadzieję, że sprawa się od marca ruszyła w jakąś stronę.

Pozdrawiam :kwiatek:

Napisano

Niestety nie ruszyło nic. 

Napisano

Ciekawe. Denary są powolne i dość zasadnicze, ale.. ciekawe... Może warto zadać pytanie na jakiś określony czas... np. na miesiąc, kwartał etc. (oczywiście jeśli temat nadal jest dla Ciebie ważny). Może się okazać, że on tylko tak planuje i obserwuje co się dzieje u Ciebie oraz czuje, że chciałby się z Tobą spotkać, ale właśnie to ego, o którym piszesz nie pozwala mu zrobić jakiś bardziej widocznych dla Ciebie ruchów.... :mysli:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Postawiłam sobie karty czy on odezwie się do mnie w ciągu dwóch miesięcy

Kochankowie 8 buław 2 kielichy 

Hmm no raczej tak..