ewciak Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Snilo mi sie dzisiaj,ze spie w moim obecnym pokoju ktory w rzeczywistosci (w tym snie) byl dawna sypialnia moich rodzicow. Leze obok mojego chlopaka i nagle czuje ze cos jest nie tak. Odczuwam,ze obok mnie nie spi moj chlopak tylko diabel (tak mi mowila podswiadomosc). Szybko podnosze sie z lozka i zakladam moje male rozance na siebie: jeden wjakis sposob przewieszam przez szyje,drugi umieszczam w okolicach serca a trzeci zaciskam mocno w rece. Nastepnie klade sie z powrotem kolo mojego chlopaka i (chyba) zasypiam... Przysnilo mi sie to juz nie pierwszy raz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yana Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Wedlug tych snow wydaje mi sie, ze jestes religijna osoba. Diabel kojarzy sie ludziom z grzechem, z kims ktonaklania do grzechu. Druga rzecz to lozko... wiadomo z czym sie kazdemu kojarzy . Moze obawiasz sie, ze chlopak bedzie chcial sprawdzac Twoje uczucie stawiajac takie ultimatum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts