trzecieoko Napisano 12 Kwietnia Napisano 12 Kwietnia Dzień dobry, szukam osoby, która zauważyła w sobie umiejętność jasnowidzenia bądź telepatii. Ostatnio takie umiejętności się we mnie nasiliły - przy pierwszych przypadkach ignorowałem to, tłumaczyłem sobie to zbiegiem okoliczności, ale teraz nie mam wątpliwości - jest to dar/umiejętność/talent* który trzeba pielęgnować i używać się w dobrej wierze. Chciałbym wykonać swego rodzaju test połączenia telepatycznego z taką osobą - mam pewien pomysł na ten sprawdzian. Jeśli ktoś jest otwarty na taki test - proszę o wiadomość. Cytuj
Artemidaa Napisano 13 Kwietnia Napisano 13 Kwietnia Hej! Ja jestem otwarta na tego typu sprawy ;) Pisz jak coś. Cytuj
Cabochard Napisano 9 Czerwca Napisano 9 Czerwca Ciekawe, właśnie też chcę rozwijać u siebie umiejętność jasnowidzenia i szukam kogoś do sesji badawczych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi