tara Napisano 12 Sierpnia 2009 Napisano 12 Sierpnia 2009 Jestem na rozdrożu. Mam przed sobą wiele dróg, którymi mogłabym podążyć. Jak wybrać tę najlepszą? Swoją przyszłość chciałabym związać z pomaganiem innym ludziom. Jest to dla mnie priorytet. Niestety wszystkie moje dotychczasowe wysiłki nie przyniosły rezultatów (wszystkie próby zakończyły się niepowodzeniem). Ukończyłam kilka kursów z różnych dziedzin, ale zawsze trafiałam na przeszkody natury obiektywnej. Czy ktoś mógłby dokonać analizy charakterologicznej (może powody niepowodzeń leżą w moim charakterze), lub spojrzeć w moją przyszłość (może tam jest odpowiedź, czym powinnam się zająć, aby moje starania się powiodły). Proszę o pomoc... Cytuj
tara Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Napisano 13 Sierpnia 2009 Dziękuję za podpowiedź. Szczerze mówiąc, tego się spodziewałam. Pracuję nad tym od dawna i nic... Może jeszcze spróbuję. Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi