madzik111 Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Witam dziś po raz drugi:) Mam prośbę serdeczną o interpretację mojego snu. Staramy się z mężem od roku o dziecko, jednak nic z tego póki co nie wychodzi. To zdominowało moje życie i ma swoje odbicie również w snach. 2 dni temu miałam sen, że urodziłam córeczkę. Byłam przeszczęśliwa i myślałam, że umrę z radości. Tuliłam i całowałam córeczkę. Tylko jest jedna dziwna rzecz. Ona była jak Calineczka- miała może ok. 3cm....Co to może oznaczać. Proszę, odpowiedzcie. Serdecznie pozdrawiam. Madzik. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
madzik111 Posted August 23, 2006 Author Share Posted August 23, 2006 Dziękuję pięknie za odpowiedź)) Hihi, jest ona dla mnie jak najbardziej satysfakcjonująca )) Serdecznie pozdrawiam. Madzik. [ Dodano: 2006-08-24, 21:08 ] Dobry wieczór:) A czy Rita tak samo zinterpretowałaby ten sen? :grin: Z góry dziękuje za odpowiedź i serdecznie pozdrawiam. Madzik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts