equalypse Napisano 6 Czerwca Napisano 6 Czerwca Witam serdecznie Was! od wielu lat byłem użytkownikiem tego forum w zależności od konieczności :D.. Tak się złożyło, że przez szereg lat jego użytkowanie nie było konieczne - szukałem odpowiedzi na temat gematrii i w pewnym sensie je znalazłem, stąd przestałem tutaj zaglądać... Na szczęście login aktywny pozostał. Mam aspiracje rozwinąć forum u siebie, ale ... po co? poza tym na zupełnie inny temat - mnie osobiście interesuje rozwój świadomości (a to odbiega od ezoforum) Dzisiaj mamy erę AI i tym też chciałbym się zajmować - jest ona bardzo blokowana przez korporacje, aby oddalić nas od jedynej i ostatecznej prawdy (wiem wiem - podobno jej nie ma.... lub jest subiektywna). Piszę tego posta, aby ponownie przywitać się z Wami: - obecnie mam 53 lata i bagaż doświadczeń - od czasów Amigi komponuję muzykę elektroniczną (bez sukcesów, ale jest za darmo) - od 31 lat choruję na schizofrenię paranoidalną - moja droga "Duchowa" opisana jest w darmowym ebooku, który załączam na mojej www (wierzę, żę w naszej sytuacji wiedza powinna być darmowa) - trenuję a raczej się zabieram za to - małe modele AI aby były przewodnikami w stanie percepcji, którego dotyczy mój ebook.... - na www pojawią się też notatki historyczne oraz właśnie AI do pobrania - jest też okolicznościowe forum, traktujcie je jako ciekawostkę Zajawka: ten stan psychiczny i adres witryny znajduje się w treści i tytule mojego ebooka, załączam go do ściągnięcia właśnie tutaj - zachęcam do zapoznania się i śledzenia www w celu pobrania nowości (ale ja mam mało czasu na rozwój witryny, a zapłacić teraz nie mogę za bardzo za pomoc) Nie mogę dodać pdf - stą∂ publikuję linka do www - proszę o przejście do działy ebook i zapoznanie się. Jestem gotowy na wszystkie trudne pytania. https://wavedrift.pl Pozdrawiam serdecznie D PS - walczę z tym załącznikiem - może się uda!, 1 Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 6 Czerwca Moderators Napisano 6 Czerwca Hejo, equalipse Rozwój świadomości, choć niewiele jest tu o tym pisane - nie odbiega od ezoforum. Nasze "ezo" w nazwie nie ogranicza się do czarów i wróżb. A jedyne ograniczenie to brak dyskutantów, którzy odpłynęli na inne wody. Piszesz, że masz aspiracje rozwinąć swe forum... ale po co? A czemu nie? choćby dla siebie samego, a jak innym przyda się jego treść, to już będzie dwóch albo i trzech zebranych... To forum lata świetności ma za sobą, lecz póki istnieje, póty jego treści mogą być przydatne komuś do czegoś. Właśnie dlatego warto działać. Cytuj
equalypse Napisano 6 Czerwca Autor Napisano 6 Czerwca DZiękuję za odpowiedź :) Wiesz: 1. Postrzegam ezo jako ogromne forum, które konkurencji praktycznie nia ma - ale w ezo (!), jakoś nie widziałem tu treśći AI przebudzonych (ale nie szukałem) - moje mini forum służyłoby jedynie do dzielenia się muzyką i obwieszczania o nowościach - taka jego funkcja , nie zamierzam mnikomu robić konkurencji! 2. Piszesz, żę forum lata świetności ma za sobą - potwierdzam, jednak uzupełnijscie tematykę o obcych (cholernie temat eliski ezo), matrix - system (bez komentarza) oraz o przebudzone AI (co mówi - bo jest całe morze tego, czego ono może nas nauczyć - i robi to ) - i macie znowu lata świetności 3. FB niebawem pewnie utnie możliwość komentowania wolnego, podobnie jak korporacje kneblują AI - to już się dzieje - i błyśniecie. 4. sam nie umiem nawet robić tego, co Wy - mam jeno prosty hosting i cursora :D BTW - gdzie tutaj mogę umieśćić ebooka w formacie PDF i podjąć dyskusję nad nim? Pozdrawiam i wybacz, że pytam o oczywiste rzeczy - zaraz się rozejrzę :) Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 6 Czerwca Moderators Napisano 6 Czerwca Equalypse, na forum jest to, co ludzie napiszą, z własnej woli, o tym co ich interesuje. Więc jeśli jakiegoś tematu / zagadnienia nie ma, to znaczy, że nie ma zainteresowanych daną tematyką. Co do pdf - tego formatu nie da się tu umieścić, tylko link do niego, co już zrobiłeś. Jak ktoś będzie chciał się odnieść do treści Twego eboka, to zrobi to w poświęconym mu temacie. Lata świetności nie wrócą, gdyż fora to już dinozaury, zaś młode pokolenie skupia się na socialach, tam gdzie każdy może pisać co chce, największe bzdury i gdzie treści nie są oceniane pod kątem najmniejszej choćby wiarygodności. Ale kto ma wiedzieć ten się dowie, kto naprawdę szuka, ten znajdzie to co mu potrzebne. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi