kj_visage Napisano 13 Sierpnia 2009 Napisano 13 Sierpnia 2009 Widzialam dzisiaj cos ciekawego. Otoz bylam z pieskiem na lace i rzucalam jej pilke. W pewnym momencie zauwazylam podluzna, szaro-niebieska chmurke o wysokosci ok. 0,5 metra. Wisiala sobie jakis metr nad ziemia, ok 15 metrow ode mnie. Patrzylam na nia przez moment z zaciekawieniem i chcialam do niej podejsc. Ale zniknela... stawala sie coraz mniej widoczna az w koncu calkiem sie rozproszyla. Nie mam pojecia co to moglo byc, ale wygladalo calkiem ladnie. Oprocz mnie i mojego psa nie bylo na tej lace nikogo. Laka jest wlasnoscia tutejszych buddystow, ale zadnego z nich akurat tam nie bylo. Cytuj
Olaya Napisano 24 Października 2009 Napisano 24 Października 2009 podobnie mialam tylko moja spadala za oknem, na chwile sie zatrzymala a gdy zaczelam sie jej przygladac to znikla Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi