Skocz do zawartości

zamiana imion

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A więc dzisiejszej nocy śniło mi sie że mój nowo poznany znajomy mial zupelnie inne imie. a mianowicie on powiedzial ze ma na imie damian{ tak ma w rzeczywistosci} a kolezanka z klasy powiedziala ze to jest Tomek i zna go pod takim imieniem. Zupelnie nie wiem o co chodzi w tym snem. Prosze o pomoc

Napisano

ja bym to zinterpretowała dosłownie. Chłopak jest po prostu dwulicowy i trzeba na niego uważać. Przeczytaj sobie opisy o tych imionach, zwróć uwagę szczególnie na negatywne cechy i cechy łączące oba imiona. Jeśli tak dobrze je pamiętasz, widocznie mają jakieś znaczenie.

Napisano

amargo, ja bym stawiala bardziej na to, ze sen swiadczy o tym, ze po prostu nie znasz go jeszcze dobrze.

Napisano

nie znałam go wogole. wczoraj poznałam i okazalo sie ze jego najlepszy kolega ma na imie Tomek. wiec teraz nie wiem co znaczyl mój sen

Napisano
amargo, ja bym stawiala bardziej na to, ze sen swiadczy o tym, ze po prostu nie znasz go jeszcze dobrze.

kiedys opisalam podobny sen.Mianowicie, ze odkrylam oburzona ,a wrecz zrozpoaczona ze on nie ma na imie grzegorz tylko jacek! ( no i ma kobiete i dwojke dzieci) ,on zawsze jest spokojny, obojetny wrrecz na moje reakcje w kazdym snie o takim zabarwieniu>

Przecytalam znaczenie imiona jacek...jest dosc pozytywne..hmm...tzn ze osadzam go ze moze mi zrobic przykrosc,a tak naprawde powinnam byc spokojna o jego lojalnosc? tak jak zapewnia mnie w rzecziwistosci?

Przepraszam iz sie wtraNcam, lecz mialam kiedys podobny sen ,a nikt mi ie udzielil odpowiedzi....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...