Małgorzata1707 Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Sniło mi się, że koleżanka dała mi dziecko do pilnowania. Szłam z tym dzieckiem, było bardzo zimno... w pewnym momencie zatrzymał się samochód i kierowca zproponował, że nas podwiezie. Wjechał w jakiś zaułek z którego nie mógł wyjechać i powiedział, że nie pojedziemy dalej, bo ktoś zastawił przejazd. Poszłam poprosić żeby ktoś kto zastawił ten przejazd odjechał a w tym momencie kierowca wraz z dzieckiem uciekł. Zadzwoniłam na policję ale otrzymałam informację, że kierowca już do nich dzwonił i powiedział, że ja mu to dziecko sprzedałam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Małgorzata1707 Prawdopodobnie chodzi o coś nowego w Twoim życiu (możliwe ze jakiś projekt lub zamierzenia ale jeszcze nie w pełni ukształtowane), coś co moze nie być Twoją własnością ale coś co jest Ci powieżone i za co czujesz się odpowiedzialna.. w kazdym razie ktoż może wprowadzić Cię w błąd i sprawi abyś nie mogła osiągnąć zamierzonego celu zwalając całą winę na Ciebie.. trudno powiedzieć czy chodzi o jakąś znajomość czy karierę... jakby co - nie daj sie "wyprowadzić w pole" (zaułek). Czy to Ci przypomina jakąś sytuację? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Małgorzata1707 Posted August 17, 2009 Author Share Posted August 17, 2009 Niby sama to wiem ale zawsze dobrze jest dostać " kopa" od innej osoby... Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts