krogulec Napisano 24 Sierpnia 2006 Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam, Ostatnio mialem dosc dziwny sen a mianowicie. Zaczelo sie od tego ze z moja przyjaciolka - osoba bardzo bliska, przemierzalismy jakas kraine. Nagle okazalo sie ze ona ma cale poranione stopy. Ja jej je opatrywalem i potem nosilem caly czas na rekach. Na stepnie jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki przenioslem sie do domu moich 2 kolezanek (skladalem im wizyte dzien wczesniej) i zobaczylem ze obydwie sa w ciazy. Z tym ze jedna z nich miala bardzo zaawansowana a druga tak na oko 3 ci miesiac:) Wiem ze ciaza symbolizuje zmiany w zyciu... stopy pokaleczone to jak podciete skrzydla... Co mam o tym wsyzstkim myslec? dziekuje za pomoc i pozrawiam
Yana Napisano 24 Sierpnia 2006 Napisano 24 Sierpnia 2006 Sam sobie wyjasniles znaczenie tego snu... wiec o co jeszcze prosisz? Twoja przyjaciolka niech uwaza na swoje plany, a kolezanki niech sie przygotuja na jakies zmiany w zyciu... nie wiem co jeszcze moge dodac.
krogulec Napisano 24 Sierpnia 2006 Autor Napisano 24 Sierpnia 2006 Bardziej chodzilo mi o informacje czy interpretacja tych symboli powinna odnosic sie do osob wystepujacych w tym sinie czy np do mojej osoby ? Z doswiadczenia wiem ze jak snia mi sie moje zemby - to ktos inny bedzie mial klopoty.
Yana Napisano 24 Sierpnia 2006 Napisano 24 Sierpnia 2006 Najczesciej nasze zny dotycza nas, albo osob bliskich czy wystepujacych w snie... jednak moim zdaniem nie da sie tego wywnioskowac ze snu... zycie pokaze.
Rita Napisano 24 Sierpnia 2006 Napisano 24 Sierpnia 2006 Zaczelo sie od tego ze z moja przyjaciolka - osoba bardzo bliska, przemierzalismy jakas kraine. Nagle okazalo sie ze ona ma cale poranione stopy. Ja jej je opatrywalem i potem nosilem caly czas na rekach. - Twoja koleżanka z jakiegoś powodu została zablokowana w podążaniu do przodu. Osobą, która jej pomaga tę blokadę przezwyciężyć - jesteś Ty (pod warunkiem, że ona nie pojawiła się we śnie też na zasadzie symbolu, wówczas sens będzie podobny... tyle że podmiot inny). [ Dodano: 2006-08-24, 19:43 ] Na stepnie jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki przenioslem sie do domu moich 2 kolezanek (skladalem im wizyte dzien wczesniej) i zobaczylem ze obydwie sa w ciazy. Z tym ze jedna z nich miala bardzo zaawansowana a druga tak na oko 3 ci miesiac:) - myślę, że zakodowałeś w swojej głowie fakt planów (niekoniecznie akurat tych koleżanek, może chodzić o innych ludzi - znowu kłania się specyficzna symbolika) osób z którymi masz styczność. Acha, koleżanki czy inni, którzy występują tylko pod ich postacią - nie muszą się za bardzo do tych zmian przygotowywać... bo samo to, że pojawił się obraz ciąży oznacza, że czekają już na realizację. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi