bratek Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Witam! W senniku znalazłam "Pająk- uważaj na siebie, zwłaszcza w kontaktach z kobietami; możliwe także podrażnienie kory mózgowej; szczęście lub dobrobyt wiszą na włosku." A co jak śni się bardzo dużo pająków. Śniło mi się że była z rodziną w domu, w którym niby mieszkałam (to znaczy nie przypominało ono mojego rzezywistego, ale we śnie to było moje mieszkanie) inagle w pokoju mojego synka oknem zaczęły wchodzić czarne włochate pająki. Okno było zamknite, a one i tak jakoś wchodziły, coraz więcej i więcej. Wzięłam synka i uciekliśmy z domu. Błąkaliśmy się się po ulicach (w rozmakającym śniegu). Płakałam, że nie mamy gdzie mieszkać. Potem wróciliśmy zobaczyć czy już zniknęły- uchyliliśmy drzwi a one były już w całym mieszkaniu.... Co to znaczy?!?! Obudziłam się zaniekojona jak nigdy.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratek Posted August 26, 2006 Author Share Posted August 26, 2006 Szczerze mówiąc obawiałam się takiej interpretacji..... Może ktoś jednak widzi to inaczej?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts