Skocz do zawartości

Kredki

kilun

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniły mi się kolorowe kredki , które ściskałem w garści. Cały czas miałem je przed oczami. Nie było żadnego opakowania. Nie wiedziałem co mam z nimi zrobić.

Może ktoś pomoże zinterpretować ?

Napisano

Kredki;

trzymać-marzysz o wielkiej przygodzie

widzieć - wesołe myśli

czerwony - złość, intensywność, podniecenie, niebezpieczeństwo;pomarańczowy - początek, wiosna, życie;różowy - niewinność, miłość;żółty - energia, złość;zielony - życie, wzrost, urodzajność, obfitość;niebieski - racjonalizm;błękitny - przerwa, ucieczka;fioletowy - bogactwo, luksus;purpurowy - duchowość, arogancja;brązowy - ziemia, korzenie, sedno, instynkty prymitywne;czarny - cień, moc;szary - neutralny;biały - czystość, duchowość;złoty - jesteś postrzegany jako uosobienie majestatu, bogactwa, ale jednocześnie zachłanności

:icon_smile2::icon_smile2::dostal_na:

Napisano

kilun, trzymasz w reku narzedzie twórczych dokonan, masz mozliwosc dokonania czegos, ale nie bardzo wiesz co z tym fantem zrobic, nie masz pomyslu, moze brak Ci materialu (np. karton nie pojawia sie we snie), masz tylko narzedzie.

Pozdrawiam.

Gość winteer
Napisano
kilun, trzymasz w reku narzedzie twórczych dokonan, masz mozliwosc dokonania czegos, ale nie bardzo wiesz co z tym fantem zrobic, nie masz pomyslu, moze brak Ci materialu (np. karton nie pojawia sie we snie), masz tylko narzedzie.

Pozdrawiam.

Super Sephi :_okok:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...