p_majo Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Śniła mi się droga. Szłam tą drogą z moimi przyjaciółmi i moim sennym chłopakiem. Tańczyliśmy, śmialiśmy się i śpiewali. Wszystko było kolorowe i beztroskie jak w bajce. Nagle moja przyjaciółka podchodzi do mnie ze swoim chłopakiem. stają i jej chłopak ponurym głosem mówi do mnie coś w stylu : Życie to nie bajka. I koniec snu. Może mi ktoś to zinterpretować ? Z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adaa__xd Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Myślę ze to zły znak ,ale nie będę tego interpretowała bo jestem początkująca a snami zajmuje się od pół roku dopiero.. ktoś bardziej doświadczony na pewno Ci pomoże . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 p_majo, droga która kroczysz we snie odzwierciedla Twoja zyciowa droge przez zycie. Wniosku, ze jestes osoba towarzyska, rozrywkowa... Ten sen moze jednak dawac Ci do zrozumienia, ze nie mozna sie bawic cale zycie. Moze czas nieco spowazniec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_majo Posted August 16, 2009 Author Share Posted August 16, 2009 Przepraszam ale nie mogę się z Tobą zgodzić, właściwie nie jestem zbytnio rozrywkową osobą. Cały czas myślę o swojej przyszłości, studiach itd. Ten chłopak co mi oznajmił że życie to nie bajka jest w normalnym życiu rozrywkowy, dziecinny i niepoważny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adaa__xd Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 To może do tego chłopaka jest ta interpretacja a nie do Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts