basia1033 Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Ostatniej nocy mojemu chłopakowi śniło się, że umarłam. Dzwonił do mojej mamy by dowiedzieć się kiedy jest mój pogrzeb. Podobno płakał w tym śnie z tego powodu, że nie żyje. Co to może oznaczać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adaa__xd Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Może to znaczyć ze wkrótce będziesz miała więcej pieniędzy. ale nie jestem pewna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 basia1033, najlepiej byloby, gdyby Twój chlopak sam opisal swój sen. Opisanie go przez osobe trzecia plus podanie na prawde szczatkowych informacji jest sporym utrudnieniem do wlasciwego odczytania znaczenia snu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironkaha Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Ostatnio śniło mi się,że zginęła moja bardzo dobra koleżanka.Nie wiem w jakich okolicznościach.Odbywał się pogrzeb na którym nie uroiłam ani jednej łzy.Po całej ceremonii uświadomiłam sobie,że już nigdy jej nie zobacze i zaczęłam zanosić się płaczem...Co oznacza śmierć bardzo bliskiej osoby (nie z rodziny) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts