maXim Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Śniło mi się, że wszedłem do ciemango pokoju, następnie zobaczyłem czarną panterę która je owcę, po chwili ona spostrzegła mnie, podeszła i sie na mnie rzuciła (skoczyła) jednak sie uchyliłem a ona upadła na 4 łapach obok. Wtedy sie obudziłem. Co to moze znaczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rita Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Śniło mi się, że wszedłem do ciemango pokoju, następnie zobaczyłem czarną panterę która je owcę, po chwili ona spostrzegła mnie, podeszła i sie na mnie rzuciła (skoczyła) jednak sie uchyliłem a ona upadła na 4 łapach obok. Wtedy sie obudziłem. Co to moze znaczyć? - z którym zwierzęciem się utożsamiasz? Z panterą, czy owcą? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXim Posted August 27, 2006 Author Share Posted August 27, 2006 Gdybym miał przypisywać sobie dowolne zwierze, nigdy nie była by to owca. Jednakjeśli mam wybierać pomiędzy panterą a owcą to jednak te łgodniejsze. Ni jestem typem zabijaki, wole negocjować. Więc w tym przypadku przypisałbym sobie owce a nie panterę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts