trOnk12 Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Witam dzisiaj miałem sen a jego przebieg był taki : Będąc na placu zabaw siedziałem z koleżanką rozmawiając się i śmiejąc zauważyliśmy ze nadchodzi moja była dziewczyna z małym dzieckiem. Po pewnym upływie czasu zaczełem się bawić z tym dzieckiem ... oprowadzać je i żartować dziecko bardzo mnie polubiło i miało ochotę bym został u Kelly - mojej bylej dziewczyny na noc. Od czasu do czasu Kelly milo się do mnie uśmiechała to było chyba na tyle ... Dodam jeszcze ze w śnie żartowałem o "Kobietach" do dziecka. Żarty były typu .... Ahhh te kobiety zawsze chce mięć władzę ... I najczęściej rzucałem te słowa gdy Kelly mnie upominała ze nie mogę uczyć dziecka takich i innych rzeczy. Troche choas jest w tym teksie ... Ale nie pamietalem szczegolow snu... DZIEKUJE Z GORY ZA INTERPRETACJE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 trOnk12, a nie chcialbys przypadkiem, zebyscie z Kelly znów tworzyli zwiazek? Moze podswiadomie myslisz o odnowieniu z nia relacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts