Milena_177 Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 miałam sen ze moj chłopak mnie zdradza.....co to oznacza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yana Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Milenko moze po prostu boisz sie tego, ze moglby Cie zdradzic i myslisz o tym podswiadomie... moze wlasnie dlatego przysnil Ci sie taki sen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milena_177 Posted August 26, 2006 Author Share Posted August 26, 2006 sniły mi sie słodycze....ostatnio jestem na diecie....a mi dzis sniły sie słodyczew ze je pdkradałam bratu.....i sie nimi objadałam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rita Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 miałam sen ze moj chłopak mnie zdradza.....co to oznacza? - a masz co do jego zachowania uzasadnione wątpliwości w realu? [ Dodano: 2006-08-27, 12:26 ] sniły mi sie słodycze....ostatnio jestem na diecie....a mi dzis sniły sie słodyczew ze je pdkradałam bratu.....i sie nimi objadałam... - robisz w coś, czego nie powinnaś. Postanowiłaś sobie, że się "nie złamiesz", ale sytuacja Cię przerosła. Interpretacja nie dotyczy Twojej diety (to tylko skojarzenie podświadomości), chodzi o coś zupełnie innego. Poszukaj analogii. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbit Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 jeśli śni Ci się chłopak który Cię zdradza to oznacza,że jest wierny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts