Skocz do zawartości

śmierć bliżniąt - proszę o interpretacje

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam... Otoż snił mi się taki sen:

Szłam koło kosciola i zobaczyłam w wózku blizniaków, okazalo się, ze to jest ich pogrzeb i ich matka je prowadziła do pogrzebu, one nie zyly... Płakałam. Chciałam się obudzić, ale nie moglam. Płakałam a sen mnie trzymał caly czas...

Prosze o interpretacja snu, bo ciekawi mnie akurta ten sen, bo nigdzie o tym snie nic nie moge znaleźć.

Napisano

Według mojej interpretacji jesteś na etapie dużych zmian, albo też podświadomie się do nich szykujesz.

Bliźnięta zawsze oznaczają jakiś decydujący moment życia i konieczności zachowania harmonii w obliczu trudnych decyzji. Są jednością zawierając w sobie zarówno dobro jak i zło, a zatem baski i cienie każdej decyzji.

Śmierć we śnie zawiera w sobie źródło nowego życia, więc i w tym wypadku pojawiłoby się potwierdzenie jakichś nowych wyzwań, które postawią Twój świat na głowie i będą wymagały podjęcia świadomej decyzji. Mogą Ci stanąć na przeszkodzie Twoje własne emocje, które wprowadzą zamęt i niepewność co do słuszności wyboru. Pogrzebiesz zaś jakiś dotychczasowy sposób życia, a skoro pojawiły się łzy to znaczy, że będzie to dla Ciebie trudne.

Życzę powodzenia!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...