Skocz do zawartości

Pocałunki na schodach

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przyśnił mi sie dzisiaj kościół, to chyba były rekolekcje, bo były moje kolezanki i znajomi mojego byłego chłopaka...i właśnie w tym sęk..odprawiała sie msza były jakieś nauczki a my ciagle na siebie spoglądaliśmy, wiedziałam ze sie nie odzywamy od jakiegos dłuzszego czasu pomimo tego wiedziałam ze zasoba tęsknimy...Gdy wychodziłam, spotkaliśmy sie na schodach..przechodzili inni ludzie, a my sie namiętnie całowaliśmy. Zrobił mi sie głupio i zabrałam go z tych schodów do jakiegoś załuku..i sen sie skonczył Co to moze oznaczac????

Napisano
Przyśnił mi sie dzisiaj kościół, to chyba były rekolekcje, bo były moje kolezanki i znajomi mojego byłego chłopaka...i właśnie w tym sęk..odprawiała sie msza były jakieś nauczki a my ciagle na siebie spoglądaliśmy, wiedziałam ze sie nie odzywamy od jakiegos dłuzszego czasu pomimo tego wiedziałam ze zasoba tęsknimy...Gdy wychodziłam, spotkaliśmy sie na schodach..przechodzili inni ludzie, a my sie namiętnie całowaliśmy. Zrobił mi sie głupio i zabrałam go z tych schodów do jakiegoś załuku..i sen sie skonczył Co to moze oznaczac????
- jak wyglądają Wasze relacje w realu? Pozdrawiam.
Napisano

Ostatnio źle, nie odzywamy sie do siebie, ale często mysle o nim...tylko dlaczego ten kościół..to chyba śa jakieś moje marzenia.Nie wiem... :sad:

Napisano
Ostatnio źle, nie odzywamy sie do siebie, ale często mysle o nim...tylko dlaczego ten kościół..to chyba śa jakieś moje marzenia.Nie wiem...
- Kościół jest symbolem wspólnoty, a więc sen oznacza, że wiele Was wciąż łączy, nawet jeśli nie jesteście ze sobą aktualnie w kontakcie. Pozdrawiam.
Napisano

bardzo dziękuje Ci za odpowiedz:) hmm...to chyba jedynie wieź psychiczna i to z mojej strony..nie utrzymujemy kontaktu już od dwóch miesiecy, pomimo tego ze ostatnio spotkalismy sie w klubie...ale to być moze dlatego że tanczyłam ze swoim przyjacielem..chociaż też nie jestem tego pewna, zapominam o nim, tylko nie rozumiem dlaczego miewam tak często sny z nim..chyba poszukuje uczuć tam gdzie ich nie ma :(

[ Dodano: 2006-08-30, 17:03 ]

Wczoraj natomiast sniło mi sie, że przyszedł do mnie do domu bardzo spóźniony a mieliśmy pojechać na jakąś imprezę. Powiedziałam mu co o nim myśle i ze juz nigdy nie bedzie ze mnie robił głupiej, bardzo krzyczałam (aż sama byłam w szoku i czułam ze on sie obraził na mnie na zawsze) a on robił tylko takie dziwne miny i nic sie nie odzywał..po chwili do tej całej kłótni dołaczyła moja mama i też zaczęła mówić mu co ja boli w jego zachowaniu..wiec ogónie było niezaciekawie a on tylko milczał...co to znaczy???

[ Dodano: 2006-08-30, 17:09 ]

a dzisiaj sniło mi sie ze mój brat chciał zabić mnie i mamę..ostatecznie zrezygnował z tego pomysłu..i postanowił zabić swoja koleżankę ze szkoły...o bosheee my oczywiscie próbowałysmy go powstrzymać..ostatecznie nie wiem jak to sie skończyło bo sie wybudziałm :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...