JakubS Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Transformacja wzorców Metoda ta wywodzi się z SRT – uzdrawiania duchowego. Polega ona na komunikacji z naszym Wyższym Ja w celu odnalezienia i oczyszczenia wszelkich obciążeń, które nas ograniczają.Doskonale sprawdza się ona w pracy przy bezpośrednim kontakcie jak i na odległość, ponieważ wszystko odbywa się na wyższych poziomach naszego przejawiania się, a terapeuta jedynie uruchamia te procesy. Dodatkowym atutem jest to, że zmiany płynnie wchodzą w nasze życie w doskonałym dla nas przedziale czasu, tak aby nie wywoływać w nas szoku energetycznego i stresu. Oczyszczanie i transformacja: -negatywnych programów i energii wyniesionych z poprzednich wcieleń -wzorców i zapisów negatywnych energii w kodzie genetycznym -lęków i stresów -zablokowanych czakr i systemu energetycznego -kontaktu ze swoim Wyższym Ja -problemów w związkach międzyludzkich (rodzice, dzieci, małżeństwo, praca, znajomi) -blokad pozytywnych energii-braku harmonii w swoich ciałach, umysłach, czakrach -braku harmonii w związku ze światem natury-obciążeń z okresu prenatalnego i niemowlęcego Dodatkowo: -odprowadzanie dusz -oczyszczanie z istot bezcielesnych i myślokształtów -poprawa sytuacji materialnej -wspomaganie procesów zdrowotnych, pomoc w leczeniu chorób -odwoływanie klątw, uroków, przysiąg, inicjacji i innych umów -oczyszczanie domów z bytów astralnych i nałożonych klątw. Więcej informacji pod nr: 667-786-932. e-mail: [email protected] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilkowawola18 Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 a znalazlam cie skontaktuje sie z toba pozdrawiam i dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelargia Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Ja mam wszystkie te objawy,,,a tego troche duzo...i to jest platne czy nie..?? Bo probuje sama sie oczyszczac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubS Posted September 20, 2009 Author Share Posted September 20, 2009 Ja mam wszystkie te objawy,,,a tego troche duzo...i to jest platne czy nie..?? Bo probuje sama sie oczyszczac... Trochę dużo to skromnie powiedziane... i jest to odpłatne. Bardzo pozytywnie, że sama się oczyszczasz. Pozdrawiam ciepło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelargia Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 To jak mi kieszonkowe z Kosmosu Anioly przysla to sie zglosze:jezyk2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emi005 Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 O to jest wlasnie to czego ja potrzebuje. Wyslalam wiad na e-mail no i grzecznie poczekam na odpowiedz ... pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
for_somebody Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 (edited) hmmm... ja jestem tu nowa jak widać i zielona do tego:D Mój chłopak ma część z powyżej wymienionych "dolegliwości". Ciekawa jestem na jakiej zasadzie odbywa się te analizowanie/diagnozowanie:) pozdrawiam Edited September 28, 2009 by for_somebody szczegóły podałam prywatnie więc tu wole ogólnie:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubS Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 Można zarówno to zbadać jak i oczyścić. Napisz na maila, bo prywatnie jeszcze nie możesz pisać. Wówczas sprawdzę i odpiszę Ci na maila. Pozdrawiam ciepło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts