Adaa__xd Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Heejo. Mam strasznie zmienny nastrój raz jestem spokojna raz okropnie zła .. Nie wiem o co chodzi w ogóle się skupić nie mogę. Może mam zrobić sobie tarczę ochronną ? żeby inne energie nie zakłócały mojego spokoju ? Jak myślicie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Key Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Zaopatrz się w talizman ochronny. Według mnie najlepsze są takie, zrobione samemu - To ochroni Cię przed złą energią. A jeśli chcesz poprawić samopoczucie, może kup kamień szlachetny odpowiadający temu, co chcesz uzyskać? Zapraszam tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adaa__xd Posted August 20, 2009 Author Share Posted August 20, 2009 Hm . talizmany mówisz samemu zrobione np. co moge zrobić takiego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 (edited) mam podobnie... może z taką różnicą, że u mnei najpierw występuje coraz większy dól, a za chwilę potrafię sobie poafirmować pare rzeczy i nagle aż cała chodze z radości.. ;\ dziwne to jest z lekka, ale nie potrafie panować... Edited August 20, 2009 by sheina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Key Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Kiedyś słyszałam, że najprostszym sposobem jest noszenie soli w woreczku A jeśli chodzi inne, to polecam runy. Znaleźć kamień na którym można wyryć znak runy, której działanie Ci odpowiada. Jeśli chcesz znaleźć coś dla siebie to polecam zajrzeć tu-runy. O talizmanach i amuletach ręcznie robionych poczytać można na tej stronie. A więcej bardzo ciekawych rzeczy można dowiedzieć się o amuletach i talizmanach - tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Key Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 mam podobnie... może z taką różnicą, że u mnei najpierw występuje coraz większy dól, a za chwilę potrafię sobie poafirmować pare rzeczy i nagle aż cała chodze z radości.. ;\ dziwne to jest z lekka, ale nie potrafie panować... A medytujesz? Może to sprawi, że powróci równowaga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sheina Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 A medytujesz? Może to sprawi, że powróci równowaga jezeli lezenie, badz siedzenie w pozyci obojenie jakiej i wsluchiwanie sie w dzwieki muzyki reiki, i innej relaksacyjjenj - w ciszy mozna tak nazwac to owszem ale ja nei medytuje tak skiazkowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adaa__xd Posted August 20, 2009 Author Share Posted August 20, 2009 o runach słyszałam nawet kilka mam ich ; ) dzięki ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts