moniszka0 Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Śniło mi się, że spotkałam mojego kolegę (nie pamiętam, w jakich okolicznościach i gdzie), temu koledze na jawie kiedyś zależało na mnie. W śnie on siedział obok mnie i starał się złapać moją dłoń, lecz ja swoją uparcie odsuwałam, to dziwne, ale czułam jego smutek. Następnie znalazłam się w innym miejscu gdzie brałam udział w jakimś pokazie mody, który trochę przypominał konkurs piękności, ale nie to było w tym ważne. Tam pojawił się mężczyzna, który mnie zainteresował a ja jego podszedł do mnie i starał się złapać moją dłoń, ja początkowo chciałam ją odsunąć, ale postanowiłam tego nie robić. Ktoś jednak mnie zawołał (gdyż w tle był ten pokaz mody), dopiero jakiś czas potem, gdy okazało się, że pokaz nie będzie dokończony (nie wiem, z jakich powodów) przyszedł do mnie ponownie ten młody mężczyzna. Staliśmy patrząc sobie prosto w oczy, on trzymał moją dłoń i oboje czuliśmy się spokojnie, przyjemnie i pewnie, był to jakiś dziwny stan szczęścia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 moniszka0 To że przysunęłaś rękę (albo nieodsunęłaś swojej) świadczy o Twojej akceptacji tego mężczyzny (a raczej cech jakie może reprezentować ktoś z realu).. zupełnie inaczej zachowałaś sie w stosunku do swojego znajomego - widocznie coś Ci w nim nieodpowiada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts