jaros Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 Proszę o interpretację mojego snu. Wydaje się, ze to taki ot zwykły sen, ale może coś w nim tkwi... A oto on: Byłem w jakimś sklepie. W celu zapłacenia za wybrane przeze mnie produkty, wyjąłem z mojego portfela 200 zł i wręczyłem jes sprzedawczyni. Ona wydając mi resztę pomyliła się i zamiast stu kilkudziesięciu złotych, wydała mi 200 kilkadziesiąt złowych... Czyli zamiast papierka 100 zł dała mi 200 zł... Ale nie było to takie zwyczajne 200 zł... Było jakieś inne... W wyglądzie... Jakby trochę mniejsze... Wiedziałem, że banknot był prawdziwy, lecz trochę bałem się go przyjąć. Ale chciałem zachować się uczciwie i powiedziałem sprzedawczyni, że się pomyliła wydając mi 200 zł zamiast 100 zł. Sprzedawczyni podziękowała i zamieniła te 200zł na 100 zł. Potem odchodząc już trochę żałowałem, że tak się zachowałem, bo potrzebuję pieniędzy, a mogłem mieć 100 zł za darmo... Ale koniec końców zdecydowałęm, że dobrze zrobiłem. Bardzo proszę o interpretację Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaros Posted August 25, 2009 Author Share Posted August 25, 2009 Jakiś pomysł na mój sen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 jaros, sen moze odnosic sie do sytuacji, kiedy postepujesz zgodnie z sumieniem, uczciwie. To 200 zl, które wydaje Ci sprzedawczyni jest mniejsze, co moze swiadczyc o czyms co nie jest w pelni wartosciowe dla Ciebie, jezeli zdobyte kosztem cudzego bledu, cudzym kosztem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaros Posted August 25, 2009 Author Share Posted August 25, 2009 Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts