darrek Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 prosze o interpretacje dzisiejszego snu mojego (chociaz tego ;( ) sen wydawał sie BARDZO realistyczny, nawed myslałem ze to sie dzieje otóż snilo mi sie ze lezałem w łóżku i drzwi od mojego pokoju były otwarte (czego bardzo nie lubie) i widziałem przez otwarte drzwi korytaż, i drzwi naprzeciwko, przez ktore duzo widac bo so przezroczyste , tylko takie falowane szkło i tam jest pokój w którym gram na gitarach, pisze piosenki itp (dzu oczasu tam spedzam) i widziałem czerwono postać cało ktora przeszła tamtędy i widziałem przez drzwi ją odrazu pomyslałem ze jakas osoba świecka bo normalna by nie była tak ubrana (mieszkam naprzeciwko kościoła:P ) chciałem tam pójsc i sprawdzic co sie dzieje (bo myslałem ze to nie jest sen) a po chwili przeszedła kolejna postać tymrazem czarna (ksiądz?) i wtedy sen mi zgasł ;] (jestem osobą wierząco jakby co ) bardzo bym prosił o interpretacje pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniula49 Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Nie wiem co mogło by dokładnie znaczyc ksiądz albo biskup, ale może masz wsród rodziny lub przyjaciół kogoś kto czesto chodzi ubrany na czerwono albo ma np. czerwone (rude) włosy?? A pamiętasz co wtedy czułeś, gdy to zobaczyłeś?? Może radość, strach, zdziwienie?? Napisz, to może powiem coś więcej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darrek Posted August 31, 2006 Author Share Posted August 31, 2006 nie mam nikogo takiego w domu ja chodze wiecznie na czarni ubrany a byłem przekonany ze to byli księza a czułem niepokój, lekki strach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts