Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Mialam dzis troche dziwny sen proszę wyjaśnijcie mi go!!

Pierw mi się śniło że jakas żmija była w pokoju i zwymiotowała jakąś trucizną. Wtedy przyszła jakaś lesbijka, która zaproponowała mi pomoc ( ratunek przed tą trucizną ) ale za to że...wiecie co z nią zrobie :D n o i stało sie skończył się ten sen, nadszedł następny.

Byłam w Auschwitz, w którym nigdy przedtem nie byłam no i w sumie wyglądało w środku ono jak zwykła polska szkoła.

Po jakimś zwiedzaniu chciałam zejść na schody na dół w takim kącie i zobaczyć co tam jest, udawałam pewną siebie a tu nagle taka twarz ducha zielona straszna wyskoczyła tak się zlękłam:krzyk: , przestraszyłam że nigdy w życiu takiego strachu nie dostałam!!:boje_sie: To było okropne, pamiętam że aż mi ręce zzieleniały. Potem jacys moim znajomi powiedzieli mi że to atrapa i oni tam zaczeli chodzić ta twarz ich straszyla ale oni się tego nie bali, bo wiedzieli ż eto jest jakieś sztuczne i tam normalnie az kolejka ludzi chodziła.

Potem chodziłam gdzies po budynku ( troche tam tlumu było) patrze a tu Cugowski ( ten z budki suflera) poznałam go po głosie pogadaliśmy tańczyliśmy i śpiewaliśmy ich utwory :D a potem jacys znajomi sie smiali tez z tego trochee .. no i nie wiem co oznacza ten sen strasznie głupi ale ja juz mam takie sny :)

Prosze o wyjaśnienie tego snu!! :_prosi:

Gość alathea
Napisano

moze jest ktos, kto zle ci zyczy (moze np. zlosliwie obgaduje) badz otwarcie cie "zatakuje"

pomoc ofiaruje (wezmie twoja strone) osoba, ktora bedzie miala dwuznaczne zamiary - bedzie oczekiwala czegos w zamian, co wcale nie ulatwi ci sprawy

drugi sen mowi o przezyciach z twojej przeszlosci, ktore mialy byc dla ciebie nauka - i spelnily juz swoje zadanie, a ty wciaz sie obawiasz dalszych konsekwencji, wracasz do nich myslami, one wciaz wywoluja twoj smutek,zal;

inni pokazuja ci, ze nie ma powodu do obaw i takiego podejscia - bylo, minelo - zycie toczy sie dalej

Napisano

Dzięki masz racje To wszystko mi się sprawdza, zwłaszcza interpretacja 2 snu

Dzięki!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...