basiabas Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Prosze o interpretacje snu. Moja bardzo bliska rodzina, dzieci, mama, siostra... - pokolei kazdy, zegnali sie ze mna- tak jakbym gdzies wyjezdzala i skladali mi najserdeczniejsze zyczenia, duzo szczescia i in. ale nie wiem z jakiej okazji. Stali chyba za stolem, troche ciasno bylo. Bylam zadowolona, oni usmiechali sie do mnie i tez byli zadowoleni. Ps.W rzeczywistosci przebywam za granica, a oni sa w Polsce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 basiabas Życzenia mogą być oznaką sympatii i wsparcia w stosunku do Ciebie, wiele mówią o serdeczności.. nawet jeśli w Twoim życiu zachodzą istotne zmiany (śmierć, wyjazd) choć mogą też one zachodzić w Tobie... to czujesz wsparcie z ich strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
basiabas Posted August 27, 2009 Author Share Posted August 27, 2009 Ja tez tak to odbieram, zreszta mysle ze tak jest, moja rodzina dla mnie jest najwazniejsza. Serdeczne dzieki. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts