Skocz do zawartości

dziwnie...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dlaczego zycie jest takie skomplikowane,czesto przezywamy niepowodzenia zyciowe podnosimy sie z nich... kiedy juz myslimy ze wszystko jest dobrze , jestesmy szczesliwi ,zakochani pełni emocji tych pozytywnych.. znowu wszystko sie wali.. ja juz chyba nie mam siły na takie stany, juz mam dosyc podcinania mi skrzydeł. A moze to ja taka aure poprostu mam.. Pozdrawiam

Napisano

myśląc tak przyciagasz wszystko to złe...Może i masz dołek,ale pomysl sobie,że zawsze będzie lepiej.Ktoś postawił mi przeszkodę na drodzę,bo wie,że jej podołam,że wyjdę z tej sytuacji bogatsza o pewne doświadczenia,bardziej madra życiowo...

Zawsze możesz też pomyslec,że masz dach nad głową,jesteś zdrowa,co do garnka włożyć a inni umierają z glodu,żyją pod mostem. Od razu Twoje problemy wydadzą sie takie błahe...

A na poprawę humory polecam obejrzec "Kac Vegas" na pecetowcu. Dawno sie tak nie uśmiałam jak na tej komedii ::)

Głowa do góry kochana :*

Napisano

chyba wiem co czujesz.

TEraz staram się patrzeć na to wszystko co się dzieje bardziej obiektywnie i nie utożsamiać się z negatywnymi emocjami w sobie, nie pozwalać im przyćmić rzeczywistości.

Wystarczy błahy żal do czegoś lub brak pewności siebie a całe życie może wydawać się "do dupy"

Wcale tak nie musi być i nie powinno.

stany takie jak te "chyba nie mam siły" traktować jak kop do dlaszego działania. Może coś jeszcze trzeba zmienić co zostało przez nas przeoczone.

Przecież nie wszystko musi być różowe, zresztą byłoby nudno.. i podejrzewam, że nasz rozwój stanął by w miejscu.

Będzie dobrze :))

Napisano

To prawda, mam cieply dom, mam co jesc mam cudowne dzieci, kocham ich nad zycie:)) ale czasami nam poprostu brakuje....

Napisano
chyba wiem co czujesz.

TEraz staram się patrzeć na to wszystko co się dzieje bardziej obiektywnie i nie utożsamiać się z negatywnymi emocjami w sobie, nie pozwalać im przyćmić rzeczywistości.

Wystarczy błahy żal do czegoś lub brak pewności siebie a całe życie może wydawać się "do dupy"

Wcale tak nie musi być i nie powinno.

stany takie jak te "chyba nie mam siły" traktować jak kop do dlaszego działania. Może coś jeszcze trzeba zmienić co zostało przez nas przeoczone.

Przecież nie wszystko musi być różowe, zresztą byłoby nudno.. i podejrzewam, że nasz rozwój stanął by w miejscu.

Będzie dobrze :))

Zapewne masz racje:) dziekuje, ja i tak mimo wszystko jestem optymistka:)

Napisano

i już powinnas sie usmiechnąc,dla swoich dzieciaczków :) idźcie na spacer,piekna pogode dzisiaj mamy :)

Napisano
myśląc tak przyciagasz wszystko to złe...

I tutaj jest 100% racji ,przynajmniej w moim odczuciu.

zlosniczko i zapewne potem sobie mówisz "wiedziałam że tak będzie".

Jak oglądałaś film "sekret" to pewnie wiesz o co chodzi , może spróbuj zacząć od afirmacji. Za wszelka cenę staraj się myśleć pozytywnie.

Dziewczyno zasługujesz na szczęście które masz w swoich oczach , na szczęście które sobie wykreowałaś wewnątrz siebie, na takie które jest Twoja miarą.

Pamiętaj że jesteś tym, kim myślisz że jesteś .

Głowa do góry , uśmiechaj się, tańcz, śpiewaj ,słuchaj wesołych rytmicznych piosenek i oglądaj komedie :)))

Pozdrawiam.

Napisano
I tutaj jest 100% racji ,przynajmniej w moim odczuciu.

zlosniczko i zapewne potem sobie mówisz "wiedziałam że tak będzie".

Jak oglądałaś film "sekret" to pewnie wiesz o co chodzi , może spróbuj zacząć od afirmacji. Za wszelka cenę staraj się myśleć pozytywnie.

Dziewczyno zasługujesz na szczęście które masz w swoich oczach , na szczęście które sobie wykreowałaś wewnątrz siebie, na takie które jest Twoja miarą.

Pamiętaj że jesteś tym, kim myślisz że jesteś .

Głowa do góry , uśmiechaj się, tańcz, śpiewaj ,słuchaj wesołych rytmicznych piosenek i oglądaj komedie :)))

Pozdrawiam.

Postaram sie:)