Skocz do zawartości

równoczesne sen o zmarłym

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kilka dni temu ( przed wyjazdem na urlop) miałam dziwny sen- nie sen sama nie wiem.

Położyłam sie spać i ktos wszedł do pokoju i zaczał mnie budzić ( stał w progu i mówiła żebym wstawała- tak budził mnie kiedys tato). Otworzyłam oczy i zobaczyłam kogos w jasnym garniturze- jak doatrło do mnie ze to tao ( zmarł rok temu ) zerwałam sie prawie na baczność. Było to tak realne ze zaczełam nasłuchiwać czy ktos chodzi po mieszkaniu i rzeczywiście był w pokoju ( mój brat przyjechał akurat w gości i spał w drugim pokoju ).I do tej pory nie jestem pewna czy to był rzeczywiście sen....

Nad ranem miałam wyjechać z dzieckiem i miałyśmy do pokonania trochę km i przyznam ze potwornie sie bałam że ten dziwny sen-nie sen cos może oznaczac , być jakąś przestrogą.

Na drugi dzień okazało sie że mój brat tej samej nocy w drugim pokoju tez śnił tatę....

czy to może coś oznaczać???

Napisano

Tata ma coś do przekazania.

Jasny garnitur świadczy o tym,że jest mu "tam"dobrze.

Czy coś mówił?

Napisano
Tata ma coś do przekazania.

Jasny garnitur świadczy o tym,że jest mu "tam"dobrze.

Czy coś mówił?

mi nie tylko budził mnie mówiąc "wstawaj"

z bratem cos rozmawiali. Siedział w kuchni, brat zszedł i rozmawiali o jakiejś wódce ( !?!) z samochodu.

to że sie czasem śni ktos zmarły to w sumie nic nadzwyczajnego ale że w tą samą noc nam się przyśnił i to wtedy jak spaliśmy "pod jednym dachem"

Napisano

Jeżeli brat ma jakąś propozycję finansową lub panuje zabrac się za jakąś sprawę to niech lepiej od tego odstąpi.Jeżeli nie ma nic z tych rzeczy w planach to niech brat uważa prowadząc samochód-może na pijaczków włażących na jezdnię.

Napisano
Jeżeli brat ma jakąś propozycję finansową lub panuje zabrac się za jakąś sprawę to niech lepiej od tego odstąpi.Jeżeli nie ma nic z tych rzeczy w planach to niech brat uważa prowadząc samochód-może na pijaczków włażących na jezdnię.

ale czemu mnie tak budził

i do tego było to tak realne

Napisano

Może masz wpływ na decyzje brata?Może to Ty to powstrzymasz?

Napisano
ale czemu mnie tak budził

i do tego było to tak realne

Byc moze ojciec chce abys sie doslownie obudzila, moze to byc wezwanie do mobilizacja w jakiejs sprawie, która wymaga Twojego udzialu, badz dopiero pojawi sie na Twojej drodze.

Nie sadze aby chodzilo o jakies realne niebezpieczenstwo, ale miej teraz oczy szeroko otwarte.

Jesli chodzi o sen Twojego brata to niczego nie wywnioskuje z takich strzepków informacji jakie tu podalas.

Napisano
Byc moze ojciec chce abys sie doslownie obudzila, moze to byc wezwanie do mobilizacja w jakiejs sprawie, która wymaga Twojego udzialu, badz dopiero pojawi sie na Twojej drodze.

Nie sadze aby chodzilo o jakies realne niebezpieczenstwo, ale miej teraz oczy szeroko otwarte.

Jesli chodzi o sen Twojego brata to niczego nie wywnioskuje z takich strzepków informacji jakie tu podalas.

sen brata-

zszedł rano do kuchni tato pił kawę i chyba jadł śniadanie.

Brat powiedział że jedzie nad jezioro bo jest ciepło. Tato spytał czy ta wódka z samochodu jest w domu. Otworzył lodówkę wziął niepełną butelkę wódki nalał bratu żeby wypił i "teraz możesz jechać...."

Napisano

Tu chyba chodzi o brata.

Jakieś problemy finansowe,a jeżeli brat wypił wódkę-to w jakieś kwestii powolnośc mu nie służy.

Napisano
Tu chyba chodzi o brata.

Jakieś problemy finansowe,a jeżeli brat wypił wódkę-to w jakieś kwestii powolnośc mu nie służy.

dzięki wielkie za interpretację.

o problemach brata na razie mi nic nie wiadomo - takowe to raczej u mnie.

POczekamy zobaczymy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...