anja1990 Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 tej nocy śnił mi się dziwny sen...tzn. sniło mi się że byłam w ciąży i każdy kazał mi wyjść za mąż za kolege, z którym znam sie tylko na "cześć". Sen był tak bardzo realistyczny, że jak się obudziłam to myślałam, ża się o naprawde dzieje... a tak śniło mi się, że były przygotowania do mojego ślubu... każdy mi wytykał, że jestem w ciąży... cały czas przy mnie była moja przyjaciółka, która non stop rozmawiała ze mną o moim uczesaniu na ślub i takich to pierdołach. moja mama nawet kazała mi wziąść ślub z tym kolegą a ja cały czas byłam zdenerwowana i nie wiedziałam co się wokół mnie dZieje.... wiedziałam tylko że nie kocham tego mojego przyszłego męża i nie chce na siłe z nikim być:icon_smile2: co może znaczyć ten sen ? z góry dziekuje:_kwiatek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 anja1990 Twój sen wyraża obecnie Twój brak gotowości na poważny związek z zobowiązaniami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts