Ranja Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Witam serdecznie, Chciałabym abyście pochylili się nad moimi snami. Nie wiem czy piszę to w dobrym miejscu, bowiem nie chodzi mi o interpretację konkretnego symbolu, a o całe zjawisko, które mnie spotyka. Śnię mianowicie - niemal co noc - o tym samym. O moim byłym mężczyźnie. Sny te są różne, czasem dramatyczne, smutne, innym razem pełne ciepła, ostatnio obudziłam się płacząc. Byłoby to zrozumiałe świeżo po rozstaniu z nim, ale minęło już parę lat, a sama stworzyłam nowy związek. Ten sen wraca niemal co noc. Co to oznacza? Czy on o mnie myśli, czy się odezwie? Czy jest w niebezpieczeństwie? A może to moja podświadomość szaleje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Kochana, to prawdopodobnie dlatego że nadal o nim rozmyślasz i to ma też przeniesienie do świata snów.. tak w dzień jak i w nocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts