basin Napisano 9 Września 2006 Napisano 9 Września 2006 mialam strasznie realistyczny sen kochalam sie z moim ukochanym bez zabezpieczenia i mialam owulacje on o tym wiedzial zaskoczyl mnie, bo normalnie nigdy by sobie na sex bez zabezpiecznia nie pozwolil bylismy oboje szczesliwi.. i wiedzielismy ze doszlo do zaplodnienia mimo ze nie planujemy dzieci przez najblizsze 4 lata.. wiec co to znaczy? jakies pomysly?
lunatyczka Napisano 23 Września 2006 Napisano 23 Września 2006 Hmm...Niewiem.Ale może jest to sen proroczy? :mrgreen:
Nikopol Napisano 24 Września 2006 Napisano 24 Września 2006 Nie wiem jak to jest u Ciebie, ale ja wole niczego nie planować, bo i tak z reguły jest całkowicie odwrotnie, niż się zakłada na poczatku...więc powodzenia! pozdrawiam
Rita Napisano 24 Września 2006 Napisano 24 Września 2006 Myślę, że sen pokazał problem w Twoim postrzeganiu tego związku, drażni Cię podejście nadzorcze i kontrolujące, a jeszcze inaczej... męczy brak spontaniczności. Przesłanie pokazuje, co sprawi że będziesz/będziecie bardziej szczęśliwi i gdzie leży błąd. Acha, sensu snu nie należy brać dosłownie, bo nie chodzi o to, aby narzucić sobie zasadę - Precz z zabezpieczeniem! :cool: Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi