basin Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 mialam strasznie realistyczny sen kochalam sie z moim ukochanym bez zabezpieczenia i mialam owulacje on o tym wiedzial zaskoczyl mnie, bo normalnie nigdy by sobie na sex bez zabezpiecznia nie pozwolil bylismy oboje szczesliwi.. i wiedzielismy ze doszlo do zaplodnienia mimo ze nie planujemy dzieci przez najblizsze 4 lata.. wiec co to znaczy? jakies pomysly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatyczka Posted September 23, 2006 Share Posted September 23, 2006 Hmm...Niewiem.Ale może jest to sen proroczy? :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikopol Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Nie wiem jak to jest u Ciebie, ale ja wole niczego nie planować, bo i tak z reguły jest całkowicie odwrotnie, niż się zakłada na poczatku...więc powodzenia! pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rita Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 Myślę, że sen pokazał problem w Twoim postrzeganiu tego związku, drażni Cię podejście nadzorcze i kontrolujące, a jeszcze inaczej... męczy brak spontaniczności. Przesłanie pokazuje, co sprawi że będziesz/będziecie bardziej szczęśliwi i gdzie leży błąd. Acha, sensu snu nie należy brać dosłownie, bo nie chodzi o to, aby narzucić sobie zasadę - Precz z zabezpieczeniem! :cool: Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts