kala-92 Napisano 31 Sierpnia 2009 Napisano 31 Sierpnia 2009 na ogródku mam wybudowany grill a przed nim stoi stół i ławeczki obok. Na stole leżał martwy łoś. Mama stała przy nim z nożem i zapytała się mnie czy chce udo lub inna cześć nogi. odpowiedziałam jej, że chciałabym udo ona mi dała i ono było już upieczona gdy je dostałam.. zaczełam wcinać, a ten łoś wstał i zaczął skakać bez nogi więc ja szybko probowałam złozyc je i oddac mu je... nie wiem o co chodzi bo ja z moją mama dobrze zyje... wkurzam się, ze musialam chodzic specjalnie do pracy zeby kupic sobie cokolwiek z ciuchow ale to dlatego, ze moje siostra studentka, ktora studiuje daleko nie dba o pieniadze i musi jej caly czas wysylac i na tym cierpie, ale to chyba nie o to chodzi x D co z tym losiem ?
kala-92 Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Napisano 31 Sierpnia 2009 ciekawy.. ? chyba poryty jeszcze nigdy nie miałam normalnego snu he he
ARoN69 Napisano 31 Sierpnia 2009 Napisano 31 Sierpnia 2009 ^^ lece pod prysznic Masz racje jest poryty ;P ja mialem ciekawy sen zajrzyj w moj temat jak Cie ciekawi^^
kala-92 Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Napisano 31 Sierpnia 2009 ok, zajrze i idę w kimę bo jutro do szkoły.. yhm.. damy rade jeszcze 2 lata i studia x D
ARoN69 Napisano 31 Sierpnia 2009 Napisano 31 Sierpnia 2009 gorąca 17 ?^^ heh jak sie nie myle oczywiscie ;P
ARoN69 Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 3maj sie , milych snów rzycze na przyszłosc ^^ Pozdrawiam Aron.
Dahut Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 Witaj, myślę, że Twoja pierwsza myśl mogła być dobra. Być może chodzi o sytuację z mamą i siostrą. Widzisz przed sobą możliwości, ale one uciekają. Tak jak to jedzenie - widzisz, co mama mogła Ci dać, ale nagle okazuje się, że musisz to oddać, bo ktoś inny potrzebuje tego bardziej. Jeśli jest to dla Ciebie problemem i czujesz się niesprawiedliwie - porozmawiaj z mamą tak zupełnie szczerze i na spokojnie. Jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś. Nie oskarżaj siostry, tylko wytłumacz, że czasem czujesz się z tym źle, że siostra dużo dostaje, a Ty sama musisz na te rzeczy pracować. Co prawda dzięki temu uczysz się życia, ale niekiedy takie poczucie niesprawiedliwości, zwłaszcza w rodzinie może się odbić na samopoczuciu. Być może również na snach. Pozdrawiam, przemyśl sobie to raz jeszcze, wycisz się i tak na poważnie zastanów czy faktycznie sen może być spowodowany tą sytuacją. Pomyśl czy czułaś się w tym śnie tak samo, jak czujesz się, kiedy okazuje się, że siostrze znowu potrzebne są pieniądze. Niech to będzie Twoją wskazówką.
kala-92 Napisano 1 Września 2009 Autor Napisano 1 Września 2009 o jej.. dziękuję być może masz rację pomysle nad tym
Rekomendowane odpowiedzi