tomala Napisano 31 Sierpnia 2009 Napisano 31 Sierpnia 2009 Czy ktoś moze odwiedził jedną z Bibliotek Liści Palmowych w Indiach? Cytuj
tomala Napisano 1 Września 2009 Autor Napisano 1 Września 2009 Więc może ktoś słyszał cokolwiek na ten temat??? To naprawdę niesamowite przezycie... Cytuj
ezoteryczka Napisano 2 Września 2009 Napisano 2 Września 2009 (edytowane) słyszałam i czytałam ale nigdy nie byłam. tu jest link: Zapisane na liściach. '' O Bibliotekach Liści Palmowych '' http://www.jantra.com.pl/pliki/artykuly/art05.html swoją drogą ciekawe, może i nasz historia jest tam zapisana Edytowane 2 Września 2009 przez ezoteryczka Cytuj
tomala Napisano 3 Września 2009 Autor Napisano 3 Września 2009 Dzięki za zainteresowanie tematem ezoteryczka... Moja historia była tam zapisana... Pozdrawiam Cytuj
ezoteryczka Napisano 7 Września 2009 Napisano 7 Września 2009 OOO no to podziel się swoją historią, jeżeli oczywiście możesz. To ciekawe... dowiedziałeś się kim byłeś w zeszłych wcieleniach? Poznałeś swoją przyszłość? Skąd masz pewność, że historia ciebie dotyczyła Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi