pyziarz Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 snilo mi sie ze moczylem nogi w basenie... sloneczko, ciepla woda... siedze sobie przy drabince i nagle przyplatala sie jakas azjatka... kosa ze malo, sliczna z twarzy, 90/60/90, 170cm, no miodzio.... siada sobie obok, rozmawiamy po angielsku, godzinki mijaja, jest milo fajnie ale... ... nagle ni stad ni z owad przyplatala sie moja zona, oczywiscie jazda, bezlkot itp... musialem wyjsc z basenu, wrocic do domu... co to oznacza? pozdrawiam pyziu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyria Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Oznacza to ze zamiast zajac sie zona wciaz marza Ci sie inne :mrgreen: PS: Azjatka o takim wzroscie i wymiarach?To moze byc tylko sen Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyziarz Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 no moze 165... a zonaty nie jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyria Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 No to faktycznie dziwne, ale..moze oznacza Twoja niewierna nature,co :mrgreen: ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyziarz Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 hmmm... ja wiem? niewierny to ja nie jestem, ale moze cos w tym jest?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szu_bu_bu Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Witam, Skoro żony nie masz, ta senna żona może być aspektem Ciebie samego, tą częścią, która zabrania Ci na flirtowanie z jakimiś atrakcyjnymi "wschodnimi ideami/poglądami" spoza Twojej kultury, zabrania poznawania tego blizej. Jedne emocje by "poderwać" tę Azajtkę ścierają się w Tobie z... a może nawet się nie ścierają, a wręcz dostały burę. Jednym słowem to Ty sam dajesz sobie ostrą reprymendę, zakaz, aby "nie zdradzać" swoich wyuczonych zachowań wyniesionych ze swojej kultury. Pozdrawiam sbb (szukaj, burz, buduj) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts