Skocz do zawartości

EZO rozmowy z cyklu: O wszystkim i o niczym :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak jak sugeruje temat: O wszystkim i o niczym :)

Ogólny luz i zero ograniczeń w kwestii tematycznej.

Zatem zapraszam do wspólnej konwersacji na dowolnie wybrany temat :)

PEACE! :piwo:

• Lubię to! 1
Gość Przebudzona
Napisano

Witajcie:)

Bardzo się cieszę Iguś z pomysłu i w całości popieram:). Nie wiem czy długo także i w tym temacie zagościmy, ale mimo wszystko pomysł jest świetny,mam nadzieję, że pozostali użytkownicy forum, również przyłączą się do nas i nie będą nam robić problemów:).

Napisano

Pomysł jest wspólny, nie przywłaszczam go sobie :) Również mam nadzieję, że przyłączą się do nas inni i nikt nie będzie nam zakłócał rozmów :) Ja na pewno nie zgłoszę żadnych obiekcji, chyba, że ktoś przekroczy granice moralnego zachowania.

Gość Przebudzona
Napisano

Całkiem sympatycznie z egzaminu 5:) Dziękuję wam, że trzymaliście kciuki:*:*:*

Napisano

Wiedziałam, że się uda :) Trzymałam mocno kciuki choć i tak nie było to potrzebne, przecież zdałaś wcześniej, a ten dzień to zwykłe deja vu ;p

Napisano

Ja za to wychodzę trochę się odstresować. Co prawda nie na długo, bo do jutra, ale z dala od internetu. Ulga niesamowita na samą myśl :)

Napisano (edytowane)

Witam serdecznie. Jak miło znów Was przeczytać :P Brawo za inicjatywe. :P

Edytowane przez Mana
Napisano
Całkiem sympatycznie z egzaminu 5:) Dziękuję wam, że trzymaliście kciuki:*:*:*

Gratuluję ;)

Napisano

niestety niedziele mamy dość pochmurną... Nie wiem jak Wy, ale mi to w takie dni nic sie nie chce... najchetniej bym spal :P

Napisano

oo widze ze wreszcie bedziemy mogli sobie wszyscy znów pomarudzic razem :D

Napisano

razem raźniej. U mnie teraz świeci słońce, ale jakieś 2 godz temu padał deszcz

Napisano

zależy co rozumiesz przez stwierdzenie 'grzeczny chłopiec' ;) bo dla każdego to może znaczyć trochę co innego :P

Napisano (edytowane)

O czyzby moderatorze zauwazyli druga strone swojego glupiego uparcia..?hmm spoko oby tak kazdy widzial ale sam fakt zostawia slad a to juz nie jest to i tak jak moglo by byc wiec niekarzdy chetnie juz tu zerknie i zostwi slowa.

Edytowane przez Vade in pace
Napisano

Jaka ta aure masz bo ja zawsze odczowam negatywna..byc moze byla kiedys pozytywna postaraj sie a zabaczysz efekty, bedzie to szceslwosc u innych.

Napisano
zależy co rozumiesz przez stwierdzenie 'grzeczny chłopiec' ;) bo dla każdego to może znaczyć trochę co innego :P

to taki który nie wie co to alkohol, narkotyki , imprezy ,łatwe kobiety itp ...

Napisano

Wydaje mi się, że Ezosilngle są o tym samym co tutaj, tzn. rozmowy o wszystkim.

Napisano
w sumie to wszystkiego w życiu trzeba spróbować...

spróbować ;p dobre słowo bo przesadzać też nie należy ;p

Napisano

Co za dużo to niezdrowo ;) A gdy nie spróbujesz to nie wiesz jak to smakuje :P A każdy robi co uważa za słuszne więc staram się nikogo nie oceniać zbyt pohopnie. Grzeczny czy niegrzeczny hmmm..., ale porozmawiać z Tobą można :)

Napisano

można ;p to że lubie rozrywkowe życie czasem nie świadczy ze jestem bezwartościowym rozmówca ;p

Napisano

to może nie mieć ze sobą nic wspólnego. A rozrywkowe życie nie jest złe jeśli trzyma się umiar ;p

Napisano

no wiesz Ja nie wymiotuje po katach jak gdzieś ide, trzymam fason ;)

Napisano

hehe oj lepiej zebyś wielu rzeczy nie widziała o mnie :D bo żygowiny po katach to tylko drobny przykład ;p

Napisano

Każdy ma swoje wady i zalety. A czy możliwe jest prawdziwe poznanie drugiego człowieka, gdy w większości nie znamy całkowicie samych siebie?? Do usłyszenia ;)

Napisano

wpadam tu czasem i czytam sobie różne tematy, ale nie spodziewałem się zobaczyć tu takiego chamstwa, byłem czytelnikiem w ezo singlach i nie rozumiem, co było nie tak, pisały samotne osoby, o swoim życiu zainteresowaniach i to było szczere,a tak je potraktowałyście, że nie wspomnę o sb, bo to przekracza wszelkie granice, tam to dopiero macie prawdziwy śmietnik;/biedna winteer nie ogarnia swojego życia i wyżywa się na innych, oj biedna nie może zaistnieć w życiu to próbuje na forum, żałosne!!!

Napisano
no cóz nie jestem grzecznym chłopcem ;p

Takie to życie pokręcone, że dziewczyny najczęściej wolą tych niegrzecznych. Przynajmniej ja tak miałam...:chytry_na: I tak mi się coś zdaje Ty należysz do takich, jak mój znajomy, co o sobie mówi, że jest łajza, ale porzadna :tongue:

Napisano

To fakt Kamel trzeba akceptować siebie. Bo ja my sami siebie nie akceptujemy to jak może ktoś inny? ;P Przynajmniej mnie się tak wydaje, choć zawsze są wyjątki od regół.

Napisano (edytowane)
wpadam tu czasem i czytam sobie różne tematy, ale nie spodziewałem się zobaczyć tu takiego chamstwa, byłem czytelnikiem w ezo singlach i nie rozumiem, co było nie tak, pisały samotne osoby, o swoim życiu zainteresowaniach i to było szczere,a tak je potraktowałyście, że nie wspomnę o sb, bo to przekracza wszelkie granice, tam to dopiero macie prawdziwy śmietnik;/biedna winteer nie ogarnia swojego życia i wyżywa się na innych, oj biedna nie może zaistnieć w życiu to próbuje na forum, żałosne!!!

xyzxyz:):)

Edytowane przez Aura
Napisano
Takie to życie pokręcone, że dziewczyny najczęściej wolą tych niegrzecznych. Przynajmniej ja tak miałam...:chytry_na: I tak mi się coś zdaje Ty należysz do takich, jak mój znajomy, co o sobie mówi, że jest łajza, ale porzadna :tongue:

Ja Ci dam zaraz łajze ;p nawet jak porządna ;p

Napisano
Ja Ci dam zaraz łajze ;p nawet jak porządna ;p

no może nie tak od razu łajza, hehe. Ale od niegrzecznego chłopca, to już bardzo niedaleko :jezyk2:

Napisano

dziewczyny kochaja niegrzecznych facetów Oj zli faceci to jest to co kobitki uwielbiaja Po nich mozemy sie wszytskiego spodziewac Oni daja dresz , przygode .Nie mozna sie nudzic przy nich :D

Napisano

Nie wierzę, że to piszę, ale nas nie mozna ciągle rozpieszczać kwiatkami i czekoladkami... Wystarczy na nasze urodziny, imieniny, dzień kobiet, walentynki...no i raz kiedyś zupełnie bez okazji :) No, a w ogóle to najważniejszą sprawą jest, żeby chłopak był spontaniczny. Jesteśmy np. w Poznaniu, czemu od razu nie skoczyć do Kołobrzegu? Albo zamiast na klejną komedię romantyczną do kina może iść na strzelnicę? Tylko taki niegrzeczny chłopiec nie może być zaborczy i przesadnie zazdrosny. Z resztą dziewczyna tez. Zazdrość niszczy związki!

Napisano

Ale zwykle tak jest. ze jak przytrafią nam się grzeczni faceci, tacy do rany przyłóż, to narzekamy że są za spokojni. Z kolei na tych wygadanych i rozrywkowych takze narzekamy...

Napisano

Skoro to temat o wszystkim i o niczym,to chcę powiedzieć,że bardzo się cieszę,że takie EZO FORUM w ogóle jest,że istnieje,odkąd się zalogowałam,dowiedziałam się bardzo dużo fajnych rzeczy od wielu fajnych ludzi z tego forum i stale moja ezoteryczna wiedza się pogłębia dzięki temu.

Tak więc DZIĘKUJĘ wszystkim tu zalogowanym i...pomagajmy sobie dalej ! :ok:

Napisano
Ja tez sie ciesze ze jest to forum, duzo ciekawych rzeczy sie dowiedzialam, moge poznac ciekawych ludzi i wygadac sie tutaj (ponarzekać na moj los) nikt mnie nie skrytykuje a wrecz przeciewnie spotkam sie tutaj ze zrozumieniem.

To fakt, że nikt tu nie śmieje się z drugiego człowieka. Ja do czasu zalogowania sie na to Forum nie mówiłam nikomu o swoich przeżyciach, snach itp. bo to wzbudzało albo śmiech, albo strach. Dość już się nasłuchałam, że jestem dziwna. A tu jak ktoś opowiada o najbardziej nawet dziwnych rzeczach, to jest to przyjmowane ze zrozumieniem. I zawsze się znajdzie Forumowicz, który zechce pomóc. To na prwdę bardzo budujące. Choć czasem wywiązują sie zażarte dyskusje...

A co do tych niegrzecznych chłopców, to niegrzeczny nie oznacza od razu, że cham. Bo cham, to po prostu cham, a niegrzeczny chłopiec, to taki rozrabiaka (używa sie jeszcze dziś takiego słowa?), taki spontaniczny, z iskierkami w oczach, co zawsze potrafi zaskoczyć, czasem przeklnie, zapali, no i ma silny charakter, a przy tym wie jak się ma zachować w danej sytuacji. Bo tak na prawdę, Dziewczyny, jak się jest z takim ułożonym, grzecznym facecikiem, nie daj Boże maminsynkiem, to nuda gwarantowana. Prędzej, czy później rozejście sie albo kochanek.

Napisano

hehe, no właśnie. Doszliśmy do punktu, w którym sie rzecz rozjaśnia. Ogólnie rzecz biorąc, co kto lubi!

Każdy z nas wypowiada sie ze swojego punktu widzenia. Ja np. nie zniosłabym, gdyby mój facet robił wszystko, o co go proszę, rozpieszczał mnie kwiatami i prezentami. Owszem, jak mi poda czasem śniadanie do łóżka, czy zrobi obiad, to super. Po prostu każdy inaczej rozumie pojęcie "niegrzeczny chłopiec"... Masz Auro rację!

Napisano

aura nie ma sprawy,podeśle kilku :P

a co do dominujących dziewczyn...sama do tej grupy się zaliczam i ideałem wcale nie jest taka lama...ja wole takiego co sie postawi :D

no,ale to juz inna kwestia,że moje związki wygladały jak wojna i to najczęściej oni kapitulowali :)

Napisano

to jest syndrom smoczycy :D najpierw delikatnie mowie jak ma byc,potem stopniowo podkręcam głos i argumenty,przekonuje,przechodzę do krzyków,szantazu by na końcu sie rozpłakac i postawic na swoim :D

Napisano

To widocznie też zalezy od punktu widzenia:P

dla simmy jest partnerstem, ale dla jej partnera niekoniecznie:P

Napisano

nie mowię,że tak jest zawsze :) kompromisy tez wchodzą w grę :) ale prawie zawsze jak juz emocje opadały to partner mówił:" wiesz,jednak mialaś rację" :)

Napisano

Widze coś, że temat rozmów chwilowo się urwał ;) I Kamel coś tu już nie zagląda, ciekawe co się stało...

Napisano
aura nie ma sprawy,podeśle kilku :P

a co do dominujących dziewczyn...sama do tej grupy się zaliczam i ideałem wcale nie jest taka lama...ja wole takiego co sie postawi :D

no,ale to juz inna kwestia,że moje związki wygladały jak wojna i to najczęściej oni kapitulowali :)

ha skad ja to znam..tyle ze najczesciej to ja w dezertera sie bawilam, a oni w szukanego:D

Napisano
Widze coś, że temat rozmów chwilowo się urwał ;) I Kamel coś tu już nie zagląda, ciekawe co się stało...

On ma ostatnio troche malo czasu, wiesz ;p ?

Napisano

Cześć wam co tam u was słychać?

Ja właśnie jestem po weselu.

Musiałam zrezygnować z poprawin bo choroba mnie rozłożyła ;-)

Napisano

Skoro ma mało czasu to wszystko tłumaczy :P Pozdrów go ode mnie :D

Napisano
Cześć wam co tam u was słychać?

Ja właśnie jestem po weselu.

Musiałam zrezygnować z poprawin bo choroba mnie rozłożyła ;-)

hehe, jeśli rozłożyła Cię taka sama choroba, jak mnie po grillu to serdecznie współczuję :piwo: Dziś wracamy do żywych! Na totalnym loozie! Pozdrawiam okazjonalnych imprezowiczów!

Napisano

Problem jaki problem?? ;P Każdy ma jakieś problemy z którymi musi sobie radzić ;)

Napisano

ojej.. Kamelku, nie zwraca się uwagi na wygląd tylko na wnętrze :P Pzdr i życzę trochę więcej wolnego czasu :D

Napisano

łoł. To dopiero kierunek. hehe. Miłego studiowania o eksploatacjii portów i floty morskiej :P

Napisano

Kamel

śmieszy mnie ta Twoja sygnaturka xD

i to za każdym razem ;)

(oczywiście w pozytywnym znaczeniu, żebyś mi się czasem nie fochował czy też obrażał) ;P

Napisano

Witam wszystkich w ten piękny cudowny weekendowy dzień :) Słoneczko nam dopisało, więc pozostaje nam popielgrzymkowanie na spacer :)

Napisano

sygnatura z poczuciem humoru ;p w zyciu trzeba sie z czegos cieszyc ;p

Napisano

No pewnie, ze z czegoś trzeba, nie można się ciągle smucić :)

"W życiu piękne są tylko chwile"

Napisano

nie mow do mie po japońsku, wróciłem o 4 z imprezy, dzis sie nie usmiecham, boli mnie glowa ...

Napisano

Po japońsku jakże bym śmiała.hehe :P A się mogę uśmiechać więc to robię :)Pzdr

Napisano

a u mnie sztorm, ludzie sie dziwnie na mnie patrzyli w biedronce ...