Administrator Marcin Posted February 21, 2006 Administrator Share Posted February 21, 2006 Dyskusja na temat osob urodzonych 18 kwietnia : Jest on namiętnym zwolennikiem wolności i występuje niezwłocznie do walki przeciwko wszelkim ograniczeniom, walcząc o wolność czy to orężnie, czy też wymową lub piórem. Potrafi jednakże poświęcić się również i dla dobra innych, albo też dla swych ideałów, do zrealizowania których posiada specjalne zdolności. Jest to bowiem człowiek posiadający wielkie zdolności praktyczne -jednakże przejawiający również tendencje destrukcyjne lub agresywne. Pragnie on zawsze przodować innym i kroczyć na czele postępu. Bardzo szybko odrzuca i przezwycięża ograniczające działanie wychowania lub środowiska w jakim wzrastał. Potrafi on pracować wytrwale i z wielkim wysiłkiem, dzięki czemu wybije się prędzej czy później, walcząc zawzięcie z trudnościami życia. Życie jego będzie pełne pracy, przeciwieństw i przeciwników - których zwalczać będzie namiętnie. Natura jego jest dość prosta, nie złożona, o wielkiej impulsywności. Mimo wszelkie przeszkody - odbierze on sobie od życia to, co uważa, że mu się należy. Lubi niezwykle wszelkie sporty i ruch na powietrzu. Jest on również dobrym kolegą i troszczy się o dobro zrzeszenia do którego należy. Zawód najlepszy mający związek z polityką, literaturą, ogniem lub żelazem. Może być dobrym chirurgiem. Jego przedsięwzięcia w końcu uwieńczy powodzenie, a dzieci jego mogą zyskać nawet sławę. Wadą jego jest nieustanna chęć oponowania - przeciwko wszystkim i wszystkiemu. Jest to bowiem człowiek o usposobieniu dość wojowniczym - a gdy jest nierozwinięty i nieopanowany - dokuczają mu wy bu-chy gniewu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudzielec_ Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Marcin2 skąd ty to wiesz??? ja jestem z 18kwietnia i zawsze jak pada jakies zapytanie ja mechanicznie odpowiadam NIE! a po chwili daje wlaściwa odpowiedz.. ale zawsze myślałam ze too zasługa mojego baraniego uporu.... pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Cenią sobie wolność i swobodę działania. W poglądach są niezależni i wyrabiają sobie na dany temat własne zdanie. Ce****e ich duży praktycyzm życiowy . Potrafią szybko dostosowywać się do nowych sytuacji. W swoich postanowieniach lub przedsięwzięciach są wytrwali i często doprowadzają dzieło do końca. Są bardzo pracowici. Nie należą jednak do osób zgodnych. Kłótliwością i wybuchowością zrażają do siebie otoczenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cocosuma Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Zgadza się. Charakterystyczne dla osób urodzonych w tym dniu jest właśnie ta wybuchowość i chęć postawienia na swoim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts