Gość Lianna Napisano 7 Grudnia 2021 Napisano 7 Grudnia 2021 Straszono mnie, że jak będę chodzić sama po zmroku, to nietoperz mi się wplącze we włosy,czy coś takiego Polska południowa jakby co XD Cytuj
Ekspert Eufemia Napisano 6 Marca 2022 Ekspert Napisano 6 Marca 2022 A mnie nikt niczym nie straszył, jeśli już coś, to było samostraszenie horrorami, których mi oglądać nie pozwalano, ale od czego dziecięca pomysłowość 5 Cytuj
Gość alieninside Napisano 6 Marca 2022 Napisano 6 Marca 2022 A mnie straszono baba Jaga i duchem Amalem Że jak będę patrzał w oczy to będę sikał. Albo jak będę dużo pił gazowanego to mi się żaby zalęgną w brzuchu. Cytuj
Gość alieninside Napisano 6 Marca 2022 Napisano 6 Marca 2022 28 minut temu, nastek96 napisał: Straszyli was, że jak będziecie niegrzeczni to jakaś pani, albo pan was zabiorą? Tak Albo mama pojdzie w swiat A ukradna mnie cygany jak bede wychodzic po zmroku. Cytuj
Gość alieninside Napisano 7 Marca 2022 Napisano 7 Marca 2022 (edytowane) @Ismerzastanawiam sie czemu dostalam lajka za nieswoj post. A teraz widze ze post ktory napisal wczoraj @nastek96widnieje jako moj... o co kaman? Edit: a wlasciwie to chyba nasze 2 posty zlaczyly sie w jeden. Bo o tej babie jadze i amalu to ja napisalam ale reszta nastka. A mi soe przypomnialo ze mowili ze jakbede patrzyl w iskry od spawania to bede w nocy sikac Edytowane 7 Marca 2022 przez Blackraven Cytuj
nastek96 Napisano 7 Marca 2022 Napisano 7 Marca 2022 Słuszna uwaga, mój post widnieje jako twój, przy okazji poprawiam autokorektę. Jak będę patrzał w ogień to będę sikał. Cytuj
Maestro Priestess Napisano 7 Marca 2022 Maestro Napisano 7 Marca 2022 (edytowane) Że mnie ukradną cyganie albo porwą murzyni, bo oni lubią takie małe, słodkie blondyneczki... (to były lata 80te, więc jeszcze czasy, w których osoby ciemnoskóre jednak rzadko widywane były na ulicach ) Edytowane 7 Marca 2022 przez Priestess 3 Cytuj
Administrator Ismer Napisano 8 Marca 2022 Administrator Napisano 8 Marca 2022 W dniu 7.03.2022 o 16:51, Blackraven napisał: zastanawiam sie czemu dostalam lajka za nieswoj post. A teraz widze ze post ktory napisal wczoraj @nastek96widnieje jako moj... o co kaman? nie wiem, hokus pokus jakiś się zrobił, jak zobaczyłam że coś nie halo, to chciałam zedytować i przywrócić równowagę, ale nie udało się. Poza tym mam wrażenie, że jakieś posty wyparowały, chyba było ich więcej Mnie w dzieciństwie straszono nieuctwem, czyli tym, że jak nie będę się uczyć, to będę gęsi pasać, na co ochoczo się zgodziłam, bo mi ta wizja bardzo się spodobała. A uczyłam się tylko tego, czego chciałam się uczyć, co mnie interesowało i nie było siły, która zmusiłaby mnie do uczenia się tego, co mnie nie grzało 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi