MissAutonomy Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 Dzisiaj przyśniło mi się że gdy szłam do taty na cmentarz ujrzałam jego rozkopany grób. Zajrzałam tam z czystej ciekawości, na samym dnie leżała trumna a w niej tata. Normalnie się ruszał, był żywy ale nic nie mówił. Co to mogło znaczyć? Cytuj
Autumn Fairy Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 Cześć! Ja mam 2 interpretacje. Pierwsza, oparta na symbolice-ostrzega przed rozczarowaniem w interesach, pechem a może nawet utratę czyjejś milosci. Jednocześnie symbolizuje wszystko, czego ci brakuje. Druga-sen odzwierciedla Twoją tęsknotę za tatą. To, że za nim tęsknisz i Ci go brakuje. Osobiście jestem bardziej za drugą interpretacją. Wg mnie sen pokazywał Twoją podświadomość. Oczywiście, mogę się z czymś mylić. Pozdrawiam! Cytuj
Autumn Fairy Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 Nie ma za co Polecam sie na przyszłość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi