kafi88 Napisano 29 Listopada 2010 Napisano 29 Listopada 2010 ostatnio snio mi się że poszłam do spowiedzi... zaczynam się spowiadać, doszłam do "więcej grzechów nie pamiętam" a ksiądz nagle wstaje, bo podniesienie sakramentu jest i wychodzi, zostawia mnie... szybko przychodzi drugi ksiądz, ma ze sobą jakies kartki, pliczek kartek, i każe mi sie spowiadać od nowa, ja mówię ze już zaczęłam i chce kontynuować, a on ze nie, bo musi sprawozdanie napisać i na tych kartkach wpisuje coś w rubryczkach... ja mówię, ze ma mi dac rozgrzeszenie bo inaczej idę do biskupa, a on na to : "no dobra udzielam ci rozgrzeszeni" to ja odchodzę całuję stułę ide do ławki klękam, a koło mnie duża kolejka do spowiedzi... taki miałam sen... i nei mam pojęcia co to może oznacza:-( Cytuj
Slawomir Napisano 1 Grudnia 2010 Napisano 1 Grudnia 2010 Witam! Zacznę od wywodu, ksiądz to taki urzędnik Boga w naszym życiu ale twój urzednik był trochę dziwny poprostu sobie poszedł, mi to troche przypomina zapomnina sprawę urzędową która nie jest wyjaśniona do konca i w końcu wróci. Te sprawozdanie i rubryczki to tak jak sprawozdanie do urzedu skarbowego (tylko to mi się kojarzy lecz oczywiście to moje skojarzenie) ten powrót sprawy dla ciebie będzie zaskakujący i tylko dzięki zimnej krwi i obstawaniu przy swoim wyjdziesz z tego obronną ręką. pozdrawiam: Sławomir Cytuj
TheBlueInfant Napisano 1 Grudnia 2010 Napisano 1 Grudnia 2010 ja bym powiedziala inaczej, choc urzad skarbowy bardzo mi sie podoba ;-) a wiec, mysle, ze nosisz w sobie jakas tajemnice i bardzo chcialabys z kims o tym porozmawiac szukasz zaufanych ludzi, ale oni zdaja sie ignorowac twoje potrzeby i wymawiaja sie "waznymi sprawami" najwyrazniej z tej sytuacjii jest tylko jedno wyjscie: ryknac! zwrocic na siebie uwage tych wszystkich potwornie zajetych wszystkimi problemami swiata, tylko nie twoimi co o tym myslisz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi