Guest ola150697 Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 (edited) POMOŻECIE ? Szłam korytarzem szkolnym w kierunku szafek... Nagle zatrzymał mnie kolega chłopaka, który mi się podoba i zapytał gdzie się tak spieszę. Odsunął się i za nim był ten chłopak [ten co mi się podoba xD ] i pocałował mnie w szyję. :usta: Dalej niestety nie wiem co się działo ;( Ale pamiętam jeszcze to, że on sie chciał ze mną spotkać, a ja uciekałam i chowałam się przed nim.. Chciałam uniknąć spotkania [nie wiem czemu], ale koleżanki na siłę chciały żebym się z nim spotkała ... Pomożecie ? Dodam, że nie znalazłam odpowiedniej interpretacji snu... A chciałabym wiedzieć co może oznaczać. Ten ktoś w "realu" patrzy się na mnie i raz coś do mnie powiedział. Koleżanki slyszały i uznały, że to podryw Nie wiem czy to pomoże, ale na wszelki wypadek napisałam Jest 2 lata starszy... Proszę o interpretację... Mniej więcej się domyślam o co może chodzić. Jeśli ktoś może to proszę o zinterpretowanie tego. Chociaż tą 1 część Edited March 14, 2011 by ola150697 Nie dopisałam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts