Skocz do zawartości

Zabawa Skojarzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ha, ha Infedro, dobra pamięc raczej:mruga:

hmm... nooooo?, aaaaa Łoze gdzie ??????????????

Napisano
hmm... wybacz ooo Panie ;p... ale to nie moja wina ze Twoje skojarzenia Ograniczają się Tylko do pojedyńczEGO słowa, raczej ;]]]]... P^

zmartwychwstanie ---> FENIKS... :) /spala Hella w popiół i jEGO Dogmaty, by mógł poczuć czym jest Wolnoność... ;/

Oj inf, czasami zaczynasz bredzić jak Pit ;D Wyluzuj trochę chłopie, przestań wygadywać ciągle o tym EGO, bo to zaczyna wyglądać, jakbyś miał jakąś manię.

Jesień - przemijanie.

Napisano
dp(dm) - bol glowy ;/

raczej radośc męża, że kasa się nie marnuje, bo żona spożykowac ją właściwie potrafi (na zakupy nowych ubrań np.):jezyk:

zbrodnia doskonała - niewyrozumiały mąż

Napisano
napój młodych bogów. ---> koktail /"mołotowa"/... :P^

Heh, dobre ;D

Koktail mołotowa - gorąca niespodzianka.

Napisano (edytowane)
Oj inf, czasami zaczynasz bredzić jak Pit ;D

hyhy... bredzenie jest oznaką Normalnosci, bo To znaczy ze jest sie w Tej drugiej "piaskownicy", rocej... ;)P^

Wyluzuj trochę chłopie, przestań wygadywać ciągle o tym EGO, bo to zaczyna wyglądać, jakbyś miał jakąś manię.

hyhy... dlatEGO... jestem wyluzowany mówiac o Ego, własnie... czyz nie zauwazyłeś :P^

- cosik mnie sie zdawa ze to Ciebia jest brak TEgo Luzzzaaa, włośnie...:]P^

gorąca niespodzianka ---> Kawa z RANA/mała Czarna, Też!... :)

Edytowane przez infedro
Napisano
hyhy... bredzenie jest oznaką Normalnosci, bo To znaczy ze jest sie w Tej drugiej "piaskownicy", rocej... ;)P^

Tiaa... Bredzenie schizofrenika również jest oznaką normalności? :P

hyhy... dlatEGO... jestem wyluzowany mówiac o Ego, własnie... czyz nie zauwazyłeś :P^

Zauważyłem, że chyba masz na tym punkcie jakąś obsesję. Być może to Twoje ciągłe gadanie o ego oznacza, że to właśnie Ty masz je najbardziej rozdmuchane ;D A ono Cię judzi, podpuszcza, "napisz temu gościowi, że rządzi nim ego, wytknij temu, że patrzy wyłącznie jednostronnie, a temu drugiemu, że jest nie w tej piaskownicy, co trzeba!". A po cichu, tak, żebyś nie usłyszał, dodaje: "Dzięki temu nie dostrzeżesz głupcze, że jesteś moim niewolnikiem". ;)

- cosik mnie sie zdawa ze to Ciebia jest brak TEgo Luzzzaaa, włośnie...:]P^

Nie, ja jestem jak najbardziej wyluzowany ;) Po prostu te ciągłe gadanie o ego robi się już nużące, monotonia nie jest dobra. Czasem warto jednak zmienić "stację radiową".

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)
Tiaa... Bredzenie schizofrenika również jest oznaką normalności? :P

hmm... to zależny z Jakiego Punktu widzenia spojrzeć, bo jeśli z Jego strony... to Tak, to jest Normalność... ;]

Zauważyłem, że chyba masz na tym punkcie jakąś obsesję. Być może to Twoje ciągłe gadanie o ego oznacza, że to właśnie Ty masz je najbardziej rozdmuchane ;D

hmm... ale czyjeś "być moze" Wcale nie oznacza że tak jest ! ... bo może być tylko 'iluzją' Ego właśnie... :]

A ono Cię judzi, podpuszcza, "napisz temu gościowi, że rządzi nim ego, wytknij temu, że patrzy wyłącznie jednostronnie, a temu drugiemu, że jest nie w tej piaskownicy, co trzeba!". A po cichu, tak, żebyś nie usłyszał, dodaje: "Dzięki temu nie dostrzeżesz głupcze, że jesteś moim niewolnikiem". ;)

O.K - widze że szybko sie uczysz, a co najwazniejsze zaczynasz nie tylko Mysleć ale i Rozwazać... a To cech którą Doceniam i to Bardzo ;))

- a szczególnie, w moich "brahowych" Rozmówcach... :P

- dostajesz wiec To na co Sam zasłużyłeś... aaa(?) moze i twoje Ego ;]]P^

- Nie, ja jestem jak najbardziej wyluzowany ;)

- Po prostu te ciągłe gadanie o ego robi się już nużące, monotonia nie jest dobra.

- Czasem warto jednak zmienić "stację radiową".

- hmm... tak wiem :) Ego nie lubi jak sie go Demaskuje, wiec bardzo szybko "wgrywa" Ci/nam że to monotonia, raczej... :)]^

- heyka... Brachu, ale punkciora ... i tak zarobiłeś ! ... obojetnie czy z Ego czy bez... ;))P

---pozdrawiam... infedro :)

Kawa z RANA ---> jak śmietana... :)

Edytowane przez infedro