Skocz do zawartości

Zabawa Skojarzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ssskucha... nie dałeś Skojarzenia, Brachu... ;P^

Qrcze, faktycznie... Ale na szczęście mogę zrzucić winę na górala ;D Skupiwszy się na kształtowaniu mojego genialnego posta zapomniałem, w jakimże temacie się obecnie znajdujemy.

Tak więc: Kawa z rana - zastrzyk energii.

A na Twój drugi post odpiszę jutero (choć właściwie dzisiaj, ale później), bo zaraz zamierzam uderzyć w kimono.

Gość Vampirella
Napisano

ech ... miałam coś dopisać, ale nie wiem co :)

więc dobrej nocki i słodkich snów życzę Panom :*

kwiatka Wam zostawiam i utwór na dobranoc :kwiatek:

Napisano
Qrcze, faktycznie... Ale na szczęście mogę zrzucić winę na górala ;D Skupiwszy się na kształtowaniu mojego genialnego posta zapomniałem, w jakimże temacie się obecnie znajdujemy.

hmm... i Tu mnie zawiodłeś ;] raczej :P... zrzucanie winy na innych to Typowy "chwyt reklamowy" EGO własnie... ;P

Tak więc: Kawa z rana - zastrzyk energii.

A na Twój drugi post odpiszę jutero (choć właściwie dzisiaj, ale później), bo zaraz zamierzam uderzyć w kimono.

zastrzyk energii... ---> zakamuflowanainiekcja, to bydzie, rocej ...:P

Napisano
hmm... to zależny z Jakiego Punktu widzenia spojrzeć, bo jeśli z Jego strony... to Tak, to jest Normalność... ;]

Jak spojrzeć z punktu widzenia seryjnego mordercy, to zabijanie również jest normalne. Tylko po co to?

hmm... ale czyjeś "być moze" Wcale nie oznacza że tak jest ! ... bo może być tylko 'iluzją' Ego właśnie... :]

Dlaczego może być tylko iluzją? Może być także prawdą, której do końca nie jesteśmy pewni.

O.K - widze że szybko sie uczysz, a co najwazniejsze zaczynasz nie tylko Mysleć ale i Rozwazać... a To cech którą Doceniam i to Bardzo ;))

- a szczególnie, w moich "brahowych" Rozmówcach... :P

- dostajesz wiec To na co Sam zasłużyłeś... aaa(?) moze i twoje Ego ;]]P^

Nie no, teraz mnie podbudowałeś, że hej! :P

- hmm... tak wiem :) Ego nie lubi jak sie go Demaskuje, wiec bardzo szybko "wgrywa" Ci/nam że to monotonia, raczej... :)]^ - heyka... Brachu, ale punkciora ... i tak zarobiłeś ! ... obojetnie czy z Ego czy bez... ;))P

Jassne... Jak oglądasz któryś raz z kolei ten sam film i zaczyna Cię on już nudzić, to również sprawka niecnego ego!

zabawa w chowanego - partyzantka.

Napisano (edytowane)

Maraton - Bitwa pod Maratonem.

Edytowane przez HellVard
Napisano
Jak ja jej nie lubię ;D

bron - granat.

No wiesz... taka piękna piosenka!! :bejsbolmj6:

lekarstwo - lubczyk

Gość LuckyBoy94
Napisano

nie bij ;D. Chodzilo mi o wokalistke. I ktos kiedys spiewal "(..) Bo we mnie jest sex" albo "Jestem kobietą". O wiele lepsze utowry xD

Napisano
siesta - lenistwo

apropo dziecka :P skutecznie odstrasza.

O co w tym chodzi?;p To jest dziecko z wpadki?