Aneta Napisano 29 Grudnia 2007 Napisano 29 Grudnia 2007 Mam w ogole dziwne stopy i dobor butow jgraniczy z cudem JA mam stopy w kształcie litery ' I ' chudą i długą aczkolwiek nie jest to rozmiar 43. Mi buty kupić idzie łatwo, ale mam taki problem, że odstają mi na bokach. 2-2,5 cm. Nie robi zbyt wielkiej roznicy wzrstowej, natomiast zdrowotnie dziala cuda. Ale mój facet jest ode mnie wyższy o te boskie 3 cm... i nie chce z tego rezygnowac. :grin: Cytuj
Aneta Napisano 30 Grudnia 2007 Napisano 30 Grudnia 2007 moja mama ma stopę lewą większą o 1 cm. Faktycznie, wiem co to znaczy kupować z nią buty. Koszmar, jak napisałaś tym większy, że moja mama ma rozm. 40 a jak wiesz, wszystkie butki fajne produkują do góra 39. Przynajmniej tutaj, w tej pchlej dziurze, w Perle Południa.. Bleh.. Cytuj
Aneta Napisano 30 Grudnia 2007 Napisano 30 Grudnia 2007 Twoje miasto slynelo kiedys z obuwia, o ile pamietam Excuze-moi? Na pewno nie W tej dziurze dobrze jest, jeśli w niedziele jest coś otwarte.. A mamy aż 80 tys. mieszkańców. Szkoda słów. Na szczęście mieszkam w centrum więc nie3 jest tak tragicznie jak na obrzeżach. Ael zawsze się znajdzie jakieś minusy. Ja mam prawa nozke na numer 39, a lewa na 40 a ja mam obie 40 niby to dobrze a niby źle. Fajnie moje stopy wyglądają w japonkach. A barsdzo zgrabnie ujęła to moja koleżanka - jak kajaki.. :razz: Cytuj
BeataG Napisano 23 Stycznia 2008 Napisano 23 Stycznia 2008 Osobiście najlepiej czuje sie w czerni,zgniłej zieleni, brązie i szarosci. Nie gardzę także różowym i czerwonym. Cytuj
natalie Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Lubię i ubieram się w jasny morski i jasną szarość. boadicea, ja też mam problem z doborem kozaków. Tylko ,że mam poprostu długie stopy.Numer buta 42 ,a takie duże żadko kiedy występują w moim ulubionym fasonie. Cytuj
Calipso Napisano 17 Kwietnia 2008 Napisano 17 Kwietnia 2008 ja mam wysokie podbicie i stope szeroka w palcach waska w piecie. Do tego lewa jest wieksza niz prawa. Jak dopasuje na prawa, lewa mnie cisnie, jak na lewa - z prawj mi spada - koszmar !!! mam dokładnie to samo :sad: moim ulubionym kolorem jest zielony.ściany w pokoju pomalowałam na jaśniutką zieleń(tzn.kolor zbliżony do tego jak pasek"szybka odpowiedź") co do ubrań,to za każdym razem jak wybieram sie na zakupy,mówię sobie że zmienię styl i kupię coś w żywych kolorach,ale i tak po powrocie wyglądam jak szara myszka :sad: raz zdażyło mi się zaszaleć i na wesele uszyłam sobie złotą sukienkę.niestety sukienki musze szyć,bo mam nietypową budowę ciała.jak góra pasuje to dół juz nie. Cytuj
kikizmora Napisano 18 Kwietnia 2008 Napisano 18 Kwietnia 2008 aktualnie moim ulubionym kolorem jest fioletowy. ale najwiecej ubran mam czarnych, nie pogardze rowniez białymi, butelkowozielnomi i szarymi lubie tez otaczac sie rozowymi dodatkami, chociaz to juz przeszlosc i systematycznie co rozowe mam zamieniam na fioletowe hehe ( sciany, posciel, itp) Cytuj
tamar Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 ja tam lobię brązowy:) i szpilki bo przy moim wzroście bez nich wyglądam na malutka mam 157cm:( Cytuj
Sephira Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 Bardzo lubię zieleń. W mojej garderobie przeważa jednak czarny. Jakoś tak mi zostało z lat młodości Cytuj
Szyla Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 Z lat mlodosci powiadasz... tez mam glownie czernie, ale lubie krwistawe kolorki, ostatnio nagle sie mi wlaczyla zielen tez. (A szpilki niekoniecznie, moze koturny bardziej, chociaz tez mam 157 ale uz sie przyzwyczailam i polubilam ) Cytuj
Sephira Napisano 3 Czerwca 2008 Napisano 3 Czerwca 2008 A jeśli o mnie chodzi to żadne szpilki/koturny czy inne obcasy nie wchodzą w grę! Mam 180 cm wzrostu Cytuj
doty Napisano 8 Lipca 2008 Napisano 8 Lipca 2008 Lubie blekit, pod kazda postacią ...ale moj pokoj to pomaranczowo-brzoskwiniowo-zólta tonacja....mniam Cytuj
Aneta Napisano 9 Lipca 2008 Napisano 9 Lipca 2008 A mój to delikatny łosoś wpadający w beż. Jak pastela. Do tego krwistoczerwone meble, błyszcząca, brązowa narzuta na łóżko, masywne zasłony i jestem w swoim środowisku naturalnym. Cytuj
zabka17 Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 Lubię ciemniejsze kolory: brąz, zieleń, czarny. Także wszystkie odcienie niebieskiego. Czasem zakładam coś jasnego, wiadomo, nie wszędzie można tylko na czarno chodzić Poza tym mój pokój jest pomalowany na kanarkowy żółty ;D Ale nie jaskrawy, bo nie znoszę jaskrawych i za bardzo rzucających się w oczy kolorów. Moim ulubionym jest niebieski, błękitno-szary ;] :tongue: Cytuj
ant Napisano 20 Lipca 2008 Napisano 20 Lipca 2008 Ciemniejsze kolory zgnila zielen, ciemny braz, czern... A ja mam czerwone sciany w pokoju:p to troche niebezpieczne przebywac w takich kolorach jeszcze w moim przypadku:8P: Cytuj
Awokado1 Napisano 20 Lipca 2008 Napisano 20 Lipca 2008 czemu niebezpiecznie ? ja lubie czarny kolor i niebieski Cytuj
ant Napisano 21 Lipca 2008 Napisano 21 Lipca 2008 Czerwony kolor jest kolorem pobudzajacym a ja naleze do ludzi bardzo zywych:dresiarz: no i tak odrobine jestem cholerykiem Cytuj
Calipso Napisano 21 Lipca 2008 Napisano 21 Lipca 2008 Czerwony kolor jest kolorem pobudzajacym a ja naleze do ludzi bardzo zywych:dresiarz: no i tak odrobine jestem cholerykiem dlatego ja mogę tylko pomarzyć o czerwonych ścianach Cytuj
ant Napisano 21 Lipca 2008 Napisano 21 Lipca 2008 To zamykaj oczy jak bedziesz wchodzila do czerwonego pokoju:wstydnis: Cytuj
Calipso Napisano 21 Lipca 2008 Napisano 21 Lipca 2008 taaa,jeszcze sobie głowę rozbiję o futrynę a nie ma offtopa:) trochę mi się znudziły seledynowe ściany i teraz mam zamiar pomalować je na wrzosowo:) Cytuj
Elian Napisano 27 Października 2008 Napisano 27 Października 2008 Moim ulubionym kolorem jest zdecydowanie czerwień. Lubię czerń i biel, ale każda przygrywa w konkurencji z czerwonym Cytuj
Dama Trefl Napisano 27 Października 2008 Napisano 27 Października 2008 w latach młodzieńczych: niebieski,czarny i biały Obecnie: wygrywa czerwień (i to bardzo mocno, mam w szafie bardzo dużo czerwonych rzeczy, bluzki,swetry ), czerń, fiolet no i niebieskie,ale nie jest już na piedestale Cytuj
Princess19891 Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 U mnie oczywiscie czerwien, róż... zwłaszcza na włosach.... Nie lubi ciemnych barw.... czern w polaczeniu z czerwien daje super efefkt;) Cytuj
Dama Trefl Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Mnie ostatnio fryzjerka namówiła do powrotu do koloru naturalnego (ciemny blond) i zrobiła mi refleksy czerwone, bardzo mocne czerwone . Strasznie mi się podobają teraz moje włosy. A tak od co najmniej 3 lat miałam włosy koloru rudego z różnym odcieniem . Cytuj
Princess19891 Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 czerwien na wlosach jest bobmbowa sama mam teraz zcerwone i zolta grzywke.... w tym roku mialam juz chyba wiele rzonych kolorow na wlosie raz zaszlaam do kilku.... ale chociaz jest co wspominac;) Cytuj
Anumati Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 co do koloru wlosow to nie eksperymentuje ale jesli chodzi o ulubiony kolor to zdecydowanie wybieram czern i fiolet = D Cytuj
Sephira Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 czerwień przestaje być andergrandowa Ja sama również nosiłam ją na głowie przez ostatnich kilka lat, i podobnie jak Dama_Trefl wróciłam ostatnio do naturalnego kolorku. Jednak zamiast kolorowych pasemek zaczynają mnie zdobić pasma siwizny Cytuj
Reina Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 (edytowane) Jeśli chodzi o moje ubrania, od zawsze są w czarnym kolorze. Czuję się w nim bezpiecznie i najbardziej naturalnie. Jestem rozdrażniona, kiedy mam na sobie kolorowe ubranie - błękitne, jasnozielone, czerwone... A zwłaszcza nie lubię żółtego. I złotego. Dlatego nie noszę złotej biżuterii, tylko i wyłącznie srebrną. Wydaje mi się mniej kiczowata i srebrny kolor przyciąga mój wzrok nie tylko jeśli chodzi o pierścionki czy kolczyki. Za to ściany w pokoju mam intensywnie turkusowe (tzw. "morski" odcień, coś pośredniego między niebieskim a zielonym. Też go bardzo lubię, ale nie na ubraniu ). Włosów nie farbuję, są ciemnobrązowe, wpadające w czerń. Edytowane 2 Listopada 2008 przez Reina Cytuj
Dama Trefl Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Ja też nie lubię żółtego,a mimo to mam w szafie dwie bluzki,które lubię - (fason i krój). Złoto to ja wole jako biżuterię niż ubrania,które były modne ostatnio - dla mnie to tak trochę kiczowato wyglądało. Reina nosisz glany? Cytuj
Calipso Napisano 3 Listopada 2008 Napisano 3 Listopada 2008 Sephira,mam dla Ciebie radę Ja swoje siwizny przykrywam jasnymi pasemkami Dama Trefl,być może złote ubrania były kiczowate,ale ja po długich latach wyglądania jak szara niewidoczna myszka,bardzo dobrze czułam się w złotej sukience.Nie była strojna jak choinka.Taka prosta i zwykła,jedynie kolor był wyrazisty Cytuj
Reina Napisano 3 Listopada 2008 Napisano 3 Listopada 2008 Reina nosisz glany? Nosiłam Po prostu mi się już zniszczyły Cytuj
Dama Trefl Napisano 3 Listopada 2008 Napisano 3 Listopada 2008 Calipso mi chodziło o to,że dzewczyny miały wszystko złote - bluzkę, buty,spodnie i blond włosy x.X - dla mnie taki zestw był kiczowaty. Złoto owszem ładnie wygląda,ale jako jeden dodatek np. bluzka . Wiedziałam Cytuj
Calipso Napisano 3 Listopada 2008 Napisano 3 Listopada 2008 Coś mi się wydaję,że te dziewczyny były młodziutkie i nie chcę tu nikogo obrazić.Jedni ślepo podążają za modą,a inni tak jak ja,dobierają kolory do karnacji skóry.Bardzo lubię czarny,ale w nim wyglądam jak chodzący trup,w czerwonym - jak indianka Wiedziałam Co wiedziałaś? :chytry_na: Cytuj
Misienka20 Napisano 3 Listopada 2008 Napisano 3 Listopada 2008 Dobrze się czuje w czarnym jak i białym, moje ciuchy są urozmaicone każdy przewaznie inny kolor ale właśnie większości to ciemne kolorki Czerwonych ubrań nie nosze jak już to pod spodem heheh Cytuj
Afuredasu Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 Ja uwielbiam kolor zielony. To kolor nadzieji, jest miły, uspokajający, ładny we wszystkich odcieniach. Cytuj
Aura Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 Ja uwielbiam wszelkie odcienie czerwieni, są śliczne i bardzo do mnie pasowały, ale od 2 lat zaczełam się lubować w brązach, natomiat włosy jak ubrania kiedyś były w odcieniach czerwieni, a teraz wróciłam do naturalnego brązu. Czasami marzy mi się starość siwe włosy, nie mam zamiaru ich farbować! Kumpele w moim wieku mają już dużo siwych włosów i troszkę zmarszczek, mnie natomiast czas oszczędził (zawsze odejmuja mi najmniej 10 lat), ale pewnie gdybym miała zmarszczki i siwiznę też bym jęczała jak one - już taka natura ludzka hihihihi Cytuj
Sephira Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 Sephira,mam dla Ciebie radę Ja swoje siwizny przykrywam jasnymi pasemkami Wiesz Cali, jakoś nie przeszkadzają mi one Z resztą, mało kto jest na tyle wysoki, żeby dostrzec kilka pasm siwizny na czubku mojej głowy Cytuj
malutka.min Napisano 12 Grudnia 2008 Napisano 12 Grudnia 2008 Uwielbiam czerwien (moze byc na ustach :-P) i turkus, dla mnie bomba. Ostatnio kupilam wiekszosc rzeczy wlasnie w tym kolorze. Nie wiem sama dlaczego tak mnie kreci :-) pozdrawiam Cytuj
beniek88 Napisano 7 Lutego 2009 Napisano 7 Lutego 2009 NIEBIESKI i ZIELONY Mam cały pokój pomalowany na zielono, lubie ten kolor bo to kolor roślin (pamiętam moją radoche jak otrzymywaliśmy zieolony barwnik roślinny z liscie na zajeciach), pozatym przypomina mi ojca, jego krzewy i kwiaty które hodował, on pasnojue sie ogdrodnictwiem... A czemy niebieski? Kolor moich oczu i dlatego wnniebieskim dobrze wyglądam Cytuj
katherina84 Napisano 7 Lutego 2009 Napisano 7 Lutego 2009 A ja tam lubie czerwien i czern, dwa kolory uczuc . Na trzecim miejscu sa wszystkie odcienie brazu Cytuj
gj77 Napisano 8 Lutego 2009 Napisano 8 Lutego 2009 A ja lubię kolor zielony, czerwony ( nawet pokój mam w tej kolorystyce). W ubiorze oprócz tych dwóch kolorów to lubię jeszcze czarny ale wtedy z dodatkiem jasnych kolorów. Cytuj
patsy Napisano 8 Lutego 2009 Napisano 8 Lutego 2009 od zawsze moim ulubionym kolorem byl czarny,zawsze mozna do niego dodac kazdy inny kolor i pasuje idealnie,ponadto uwielniam zielen,ale ciemna,zgnila...khaki rowniez,brazy,i czasem szarosci,fioletowy badz sliwkowy tez mi sie podobaja:) Cytuj
Noemi Napisano 13 Lutego 2009 Napisano 13 Lutego 2009 Zieleń - bez dwóch zdań. Od zawsze i na zawsze. Był okres, że miałam w szafie prawie wszystko w kolorze zielonym, różnica była tylko w odcieniach Ten swego rodzaju szał pogłębia się - ostatnio zastanawiam się nad zmianą moich szkieł kontaktowych na barwione - oczywiście na zielono Idealna "współpraca" z ognistymi włosami Cytuj
Afuredasu Napisano 14 Lutego 2009 Napisano 14 Lutego 2009 Zgadzam się. Zieleń dla mnie bomba. poza nim lubię jeszcze niebieski, biay no i turkus (kolor mojej aury). Za czarnym nie przepadam, kojarzy mi się ze smutkiem, ciemnością nic nie poradzę Cytuj
kamii1303 Napisano 20 Marca 2009 Napisano 20 Marca 2009 1. Czerń... do wszystkiego pasuje, dobrze w niej wygladam, podobno wyszczupla;) no i jest taka tajemnicza ) 2. Szarości...idealnie pasują do jeansu i do mnie ;p 3. Fiolet...poprostu mi się podoba 4. Czerwień...nie wiem czemu ale swego czasu, każda wyjściowa sukienka, jaką kupiłam była właśnie czerwona ;p 5. Brąz...wychodze w końcu kupić jakieś czarne buty lub torebke, a z jakimi wróciłam? Kolejne brązowe, hihi ;p 6. Kiedyś strasznie lubiłam niebieski, błękit...jakoś mi przeszło. Cytuj
_Domi_ Napisano 28 Marca 2009 Napisano 28 Marca 2009 Był okres że chodziłam w czarnym robiło się przygnębiajaco-ech odpada ,no jedynie dodatki.Jako tako czarnego nie lubię . Żółty to mój kolor ,wtedy mam siłę .Często miewałam żółte ściany w pokojach których mieszkałam-ale takie pod pastel ,delikatne ale nie blade. Zielony -jest ok,w zależności jaki odcień Niebieski- oddycham pełna parą Lubie wiele kolorów -każdy ma dla mnie inne znaczenie i daje inne odczucia Cytuj
irga Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 (edytowane) Moim ulubionym kolorem był kiedyś brązowy. W ubraniach, w wystroju pokoju on przeważał. Teraz polubiłam bardzo różowy, wrzosowy i żółty oraz inne intensywne kolory. W mojej szafie jest pełno różowych ubrań. Te kolory pobudzają mnie do życia, dodają życiowej energii , zmieniają. Edytowane 30 Marca 2009 przez irga Cytuj
drizza Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 Moj ulubiony kolor od zawsze to zielony:) 3/4 ciuchow mam w tym kolorze;) zawsze jakos podswiadomie wybieram ten kolor, a potem przerazenie, ze wszystko mam zielone Drugim kolorem, ktory lubie to zolty:) uwielbiam laczyc oba:) Nienawidze rozu:/ okropny jest ten kolor.. nie wiem czemu, ale wprost nie moge patrzec na niego:P:P Cytuj
Gość szarlotka Napisano 13 Kwietnia 2009 Napisano 13 Kwietnia 2009 Mój ulubiony to niebieski i fioletowy. Też nie przepadam za różowym. Jednak jakieś małe drobne dodatki w tym kolorze przypadają mi do gustu Cytuj
Czarna 17 Napisano 21 Kwietnia 2009 Napisano 21 Kwietnia 2009 heh a ja lubie skrajności niebieski najbardziej błękitny, bordo i czarny jakoś dobrze sie w nim czuje :> Cytuj
luck55 Napisano 21 Kwietnia 2009 Napisano 21 Kwietnia 2009 uniwersalna czerń-prosta,elegancka,intrygujaca Cytuj
basi...69 Napisano 21 Kwietnia 2009 Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja bardzo lubię zieleń limonki ....... no i oczywiście czerń , ale oczywiście mam w szafie wiele rzeczy w innych kolorach ...no to by było na tyle Pozdrawiam więc na czarno zielono Cytuj
Encore22 Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 Bardzo lubię biel i purpurę, zieleń także, ale naturalną. U mnie w szafie teraz górują rzeczy białe. Cytuj
Uruz Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 Ja lubie wszystkie kolory, które można spotkać jesienią w polskich lasach Cytuj
Przegrany Napisano 23 Kwietnia 2009 Napisano 23 Kwietnia 2009 a ja lubie czarny, czerwony, zloty, zielony i niebieski i szarty tak jak moj charakter... Cytuj
małgorzatta Napisano 23 Kwietnia 2009 Napisano 23 Kwietnia 2009 ja też uwielbiam czarny i czerwony (kriwsty:D), czasami beż i biel, zieleń też jest fajna ( jak mi się wszystko nudzi to dla odmiany niebieski- ale to najmniej lubiany przeze mnie kolor) (za to uwielbiam niebieskie oczy u mężczyzn;) ) Cytuj
LadyAgnes Napisano 30 Kwietnia 2009 Napisano 30 Kwietnia 2009 czarny, głęboka czerwień (kolor wina), fiolet Cytuj
Rudzielec_ Napisano 30 Kwietnia 2009 Napisano 30 Kwietnia 2009 uwielbiam zielony i pomaraczowy... nie gardze rowniez czerwienia, brazem no i odwiecznym czarnym... myslicie ze kolory mowia cos o nas??? Cytuj
Afuredasu Napisano 1 Maja 2009 Napisano 1 Maja 2009 Ja osobiście twierdzę, nawet jestem pewna że mówią ci którzy lubią czarny są osobami tajemniczymi a ci np którzy lubią wiosenne barwy są weseli i mili. Można podawać dużo przykładów Cytuj
LadyAgnes Napisano 2 Maja 2009 Napisano 2 Maja 2009 Ja osobiście twierdzę, nawet jestem pewna że mówią ci którzy lubią czarny są osobami tajemniczymi a ci np którzy lubią wiosenne barwy są weseli i mili. Można podawać dużo przykładów Masz rację, że tak mówią choć myślę że to kwestia indywidualna. Ja np. uwielbiam czarny kolor i jestem bardzo wesołą osobą i miłą :icon_lol: Cytuj
Afuredasu Napisano 3 Maja 2009 Napisano 3 Maja 2009 No tak ale kolor bardzo dużo może mówić moim zdaniem w podświadomości gdzieś ten sposób bycia jest zaszyfrowany. O a ja lubię zielony i niebieski a aurę mam turkusową (fajnie się złożyło taka mieszanka ^^) i jakoś tak nawet pasuje to do mojego charakteru :] Cytuj
Czarny Napisano 12 Maja 2009 Napisano 12 Maja 2009 A ja lubie... yyy CZARNY! Ha! Ale wole brązowy Cytuj
barbra Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 od ciemnego różu poprzez purpurę po fiolet co dziwne jednak, wcale nie oznacza t, że się takimi kolorami otaczam, pokój mam bardziej w niebieskiej tonacji, a w szafie gamę różnych kolorów, gdzie nie ma jednego wybijającego się Cytuj
Afuredasu Napisano 14 Maja 2009 Napisano 14 Maja 2009 To jednak dużo mówi. Przede wszystkim lubisz pewnie spokój, harmonię, tajemniczość.. Cytuj
barbra Napisano 17 Maja 2009 Napisano 17 Maja 2009 hmm... ciekawe:_oczko: ale chyba nie do końca tak jest... lubię jak się wokół mnie coś dzieje, no chyba że chodzi tu o spokój wewnętrzny, to wtedy by się zgadzało:zeby_na: Cytuj
Frida_Kahlo Napisano 19 Maja 2009 Napisano 19 Maja 2009 Uwielbiam fioletowy, czarny i czerwony. Ubieram się zazwyczaj w stonowane odcienie brązów, czerń...- może to podświadome odruchy kogoś kto chce wyglądać na szczuplejszą? Cytuj
barbra Napisano 21 Maja 2009 Napisano 21 Maja 2009 :krzywy: Frida_Kahlo - pamiętaj, że jasny też może "wyszczuplać", a ciemny "pogrubiać" w zależności od kroju, no a brąz to już szczególnie Cytuj
Frida_Kahlo Napisano 21 Maja 2009 Napisano 21 Maja 2009 :krzywy: Frida_Kahlo - pamiętaj, że jasny też może "wyszczuplać", a ciemny "pogrubiać" w zależności od kroju, no a brąz to już szczególnie Tak, tak. Naoglądałam się już mnóstwa programów typu: "Jak się nie ubierać" etc. i jestem uświadomiona. Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 Czarny w połączeniu z czerwonym, filet i zieleń. Cytuj
koliber* Napisano 30 Maja 2009 Napisano 30 Maja 2009 Ja uwielbiam ciepłe kolory Na przykład ciepła soczysta: czerwień, żółć, pomarańcz, zieleń... kolorowo i ciepło, o tak :-) Cytuj
Beoran Napisano 30 Maja 2009 Napisano 30 Maja 2009 moje ulubione kolory to: zieleń fiolet czerń khaki Cytuj
kulcia Napisano 31 Maja 2009 Napisano 31 Maja 2009 moje to róż ,brązowy w każdym odcieniu ,biel , rzeczy nosze dopasowane do mojej figury i na pewno nie sukienki i spódnice ,przy mojej wadze i wzroście niestety nie mogę sobie na to pozwolić ,wyglądała bym bardzo głupio Cytuj
kudlisekola Napisano 17 Czerwca 2009 Napisano 17 Czerwca 2009 moje ulubione: fiolet zieleń czerwień Cytuj
Linea Napisano 17 Czerwca 2009 Napisano 17 Czerwca 2009 Jeśli chodzi o kolory ubrań to... wszystkie, które do mnie pasują. A kolory tak ogólnie: -Niebieski/morski -Fiolet -Krwawa czerwień -Granat Jakoś nigdy nie mogłam "przetrawić" brązowego. Jeśli chodzi o drewno i nature to może być, ale ciuchy... Podziękuję. ;P Cytuj
Josephina Napisano 18 Czerwca 2009 Napisano 18 Czerwca 2009 biały, czarny, szkarłatny i szarości Cytuj
Usagi Napisano 19 Czerwca 2009 Napisano 19 Czerwca 2009 Lubie wszystkie kolory, kazdy wydaje mi sie ladny i mozna go gdzies fajnie zastosowac. Ale do moich najulubienszych naleza wszystkie odcienie brazu, fioletu i zieleni. Cytuj
ToosT Napisano 19 Czerwca 2009 Napisano 19 Czerwca 2009 kocham biały. najlepiej wszystko przemalowałbym na biało : ) Do tego jeszcze lubię czarny i niebieski, te 3 ładnie razem wyglądają : P Cytuj
Gość alathea Napisano 19 Czerwca 2009 Napisano 19 Czerwca 2009 ja czesto mam "zapotrzebowanie" na konkretny kolor (w ubiorze), moze byc bialy, czasem czerwony; kiedys musialam zalozyc razem intensywny rozowy z seledynowym zielonym - wygladalam jak papuga xDD, ale czulam sie wypoczeta i odstresowana ) Cytuj
chill Napisano 19 Czerwca 2009 Napisano 19 Czerwca 2009 a ja lubie wszystkie kolorki (no raczej) dzieki nim swiat jest piekny.... Cytuj
kudlisekola Napisano 19 Czerwca 2009 Napisano 19 Czerwca 2009 to prawda bez nich świat byłby nijaki Cytuj
kudlisekola Napisano 19 Czerwca 2009 Napisano 19 Czerwca 2009 ja w zależności od nastroju wybieram makijaż i zapach Cytuj
Josephina Napisano 19 Czerwca 2009 Napisano 19 Czerwca 2009 ja tak mam z zapachem, ale gum do żucia (jestem od nich uzależniona) xD Cytuj
ilonesia Napisano 1 Lipca 2009 Napisano 1 Lipca 2009 W zależności od nastroju..Gdy byłam w małżeństwie dominował kolor czarny..potem brąz i beże obecnie przeważają w szafie rzeczy białe...mniejszość kolorowych,ale sa i nadal beże.. Cytuj
elnata1808 Napisano 21 Lipca 2009 Napisano 21 Lipca 2009 mi podobno dobzre w czerwonym , a ubieram się na zielono, pomarańczowo i brązowo. Cytuj
fivi91 Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 Ubieram się na niebiesko (błękit, granat, mocny zwykły niebieski), czarno i biało, chociaż bardzo lubię mieszanki za to uwielbiam obrazy w kolorach ponoć typowo wodnikowych czyli niebieskich z żółtym Cytuj
hekate20 Napisano 9 Sierpnia 2009 Napisano 9 Sierpnia 2009 rozowy i czarny a najlepiej obydwa w jakiejsc fajnej kompozycji Cytuj
petra.b Napisano 11 Sierpnia 2009 Napisano 11 Sierpnia 2009 Kilka lat temu miałam strasze wariacje na temat zielonego koloru, teraz nawet pokój mam na zielono (na 10 l farby dałam 10 zielonych barwników i jeden czarny!). Oczywiście czarny też uwielbiałam. Teraz mam pełno kolorowych rzeczy w szfie. Bardzo lubię nosić białe bluzki i przełamać to jakimś kolorkiem. Poza tym lubię szary, czerwony (raczej w dodatkach, niż w samym stroju), brąz, fiolet... Chyba to wszystko... A na głowie stonowana czekolada. O, bym zapomniała, ostatnio strasznie mi sie podoba róż w takim przydymionym, dekadenckim odcieniu. Generalnie na to, co zakładam i w jakim kolorze ma wpływ przede wszystkim nastrój. Cytuj
Ania871 Napisano 16 Sierpnia 2009 Napisano 16 Sierpnia 2009 Biały - nie wiem ale właściwie przez całe wakacje kupowałam bluzki w tym kolorze. Cytuj
Franke Napisano 23 Sierpnia 2009 Napisano 23 Sierpnia 2009 Jeżeli chodzi o kolor włosów to blond piękny pszeniczny,świetlisty blond Kolor który lubię nosić to beż,czerwień, zień (zwłaszcza butelkowa i lipy), turkusy, ciemna czekolada, szary,z czerni wychodzę po długim czasie uwalniam się od niej mam też słabość do bakłażanu i pomarańczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi